[ERROR]

Onze kookvideo's en recepten

Heerlijke recepten en achtergrond informatie bij onze producten.

Zoek

Mediteraanse recepten | Europese recepten | Hoofdgerechten | Lunchgerechten | Nagerechten | Vegan recepten | Vegetarische recepten

Pagina's : 123
40 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
aziatisch
uitgebreid
Yakiniku Bowl Een heerlijk recept in samenwerking met Frank Los.Ingrediënten van Cooklovers. Balans in een enkele kom, zowel qua smaak als textuur. Snel, aromatisch en draait om pure umami. Ingrediënten: Sushi rijst.
50 minuten2 personen
recept
bijgerecht
vegetarisch
india
eenvoudig
Geroosterde bloemkool met Vadouvan Bloemkool is van zichzelf zacht, romig en neutraal. Precies daardoor vormt het het ideale canvas voor specerijen die karakter geven. Vadouvan brengt direct diepe, warme aroma’s van ui, knoflook, lichte rook sensaties en subtiele zoetheid. Wanneer je bloemkool roostert met een beetje olie en een vleugje Vadouvan ontstaat er een gerecht dat tegel[...]
20 minuten3 personen
recept
hoofdgerecht
Midden Oosten
eenvoudig
Mosselen, mussels, moules, mejillones met een Midden-Oosterse touch Ook in november en december kunnen we van dit bijzonder culinaire weekdiertje genieten, en daarom delen we graag dit heerlijke recept. Ingrediënten . 2 kilo mosselen. een 'pannenbodempje'
recept
hapje
mediterraans
eenvoudig
Muffins met 'sucre fou' (gekke suiker) en vanille De moderne muffin heeft wortels die teruggaan tot de 10e eeuw, maar het idee van een muffin-achtig gebak dateert zelfs uit de tijd van de oude Egyptenaren. Ingrediënten . 15[...]
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraans
eenvoudig
Zalm met Trappeur specerijen Het principe van dit recept is om de zalm alleen op de huidzijde te koken en hem halverwege de bereiding van de grill te halen: het resultaat geeft een zeer vochtige en zeer smaakvolle zalm.  
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
vegetarisch
mediterraan
eenvoudig
Pompoencurry Al ruim een maand geleden deed de herfst zijn intrede. Het seizoen van warme herfstkleuren, frisse ochtenden, koele nachten en typische Herfst producten zoals pompoen, goudreinette en stoofpeertjes.  2 specerij mengsels die curry gerechten met hartige, zoete en aardse aroma’s warm, diep en rijk maken zijn Curry de Madras en Ma[...]
recept
voorgerecht
vegetarisch
mediterraans
eenvoudig
Romige Scalivada op toast Escalivada is een traditioneel groentegerecht uit Catalonië, Spanje. De naam komt van het Catalaanse ‘escalivar’, wat ‘in de as koken’ betekent. Het grillen van de groenten boven open vuur geeft een rokerige smaak en versterkt de natuurlijke zoetheid.
40 minuten2 personen
recept
hoofdgerecht
aziatisch
eenvoudig
Kip met Gerst-Miso, Aubergines, Sjalotjes, & Chipotle Chili vlokken In dit recept draait het om de heerlijke  rijke smaken en aroma's uit de aziatische keuken.Een kookstijl waar zoet, zuur, zout, pittig en bitters samen met umami elk een belangrijke rol spelen. Basisingredienten zijn rijst, sojasaus, gember, knoflook en chilipepers.
55 minuten6 personen
recept
hapje
mediterraans
eenvoudig
Franse Peperkoek ofwel Pain d'Epices Terre Exotique style Volgens Maguelonne Toussaint-Samat werd pain d'épices populair in Reims, gebaseerd op een recept uit Bourges. Het kreeg bekendheid door Karel VII en zijn maîtresse Agnes Sorel. De honing die gebruikt werd, kwam uit Bretagne. In 1571 kreeg de Corporation of Spice Bread Makers in Reims ee[...]
30 minuten4 personen
recept
voorgerecht
aziatisch
eenvoudig
Tonijn Sashimi met frisse Ponzu Dressing en cunchy Sesam Dashi Een heerlijk recept in samenwerking met Ronald Lankman.Ingrediënten van Cooklovers. Daniël Schuringa heeft jaren samengewerkt met Ronald Lankman toen hij zijn eigen caterings bedrijf 'De Ambachtelijke Cateraar' had. Ronald verwerkte de ingrediënten va[...]
recept
nagerecht
mediterraans
eenvoudig
Tiramisu met hazelnootpasta Tiramisù is tegenwoordig een van de beroemdste desserts ter wereld en wordt vaak gezien als het ultieme moderne Italiaanse nagerecht. De naam Tiramisù komt uit het Treviso-dialect en betekent letterlijk "haal me op", wat verwijst naar de opkikker die het gerecht zou geven door de combinatie van koffie en cac[...]
50 minuten2
recept
hoofdgerecht
mediterraan
eenvoudig
Dorade in een zoutkorst Bijzonder ingrediënt : Paradijszaad ofwel Maniguette peper Deze peper komt uit Kameroen en het zijn de zaadjes van een rietachtige plant. Het zaad heeft een milde pepersmaak en een subtiele bloemen smaak. Denk aan violen en rozen. In de Marokkaanse keuken wordt er wel veel mee gewerkt. Ingrediënten [...]

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster