[ERROR]

Producten/assortiment

Sorteer resultaten

 

Meest gestelde vragen

Hoelang is de levertermijn? Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten zijn standaard 24,95 ex btw. Vanaf een order van 295,00 ex BTW rekenen wij geen verzendkosten. Minimale order is 200,00 ex btw.

Zijn er speciale voorwaarden voor restaurants en winkels (wederverkoop)?

Heeft u zelf een winkel of restaurant dan kunt u in aanmerking komen voor speciale voorwaarden. Stuurt u in dat geval een e-mail naar info@cavador.nl met daarin ook uw Kamer van koophandelnummer en btw-nummer.  Of reageer via ons contactformulier.

Hoe zie ik het overzicht van mijn bestellingen?

Onder "Mijn Gegevens" kunt u uw gehele account beheren. Naast uw factuurgegevens en bestellijsten vindt u hier het overzicht van uw bestellingen en kunt u uw facturen downloaden. In het order overzicht ziet u bovendien de status van uw bestelling.

Hoe kom ik bij mijn bestellijsten ?

U kunt uw bestellijsten (favorieten) op twee manieren bereiken. Via het hartje komt u automatisch in de favorietenlijst. Via "Mijn gegevens" ziet u het overzicht van uw bestellijsten. Standaard zijn dit "Bestelhistorie", waarin de producten staan die u eerder besteld heeft en de lijst "Favorieten". U kunt in alle lijsten zelf producten toevoegen of verwijderen. Daarnaast kunt u zelfs extra lijsten aanmaken om zo gemakkelijk het overzicht te bewaren en favoriete producten terug te vinden.

Hoe voeg ik iets toe aan een favorieten / bestelllijst?

Wanneer u een product wilt toevoegen aan een lijst, klikt u eenvoudigweg op het hartje bij het product. (Rechtsboven de afbeelding). Of klik op de knop "Toevoegen aan bestellijst".  Er opent zich nu een venster om de gewenste lijst te selecteren. Door "nieuwe lijst met de naam: " aan te vinken en een naam op te geven, maakt u direct een nieuwe favorietenlijst aan en voegt het product hieraan toe. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om een aparte wijnlijst te maken. 

Hoe maak ik een nieuwe bestellijst aan?

Wanneer u aangeeft dat u een product wilt toevoegen aan uw favorietenlijst, opent zich een venster waarin u de lijst kunt kiezen. Om een nieuwe lijst te maken, selecteert u de optie "nieuwe lijst met de naam:" aan. U vult ook de gewenste lijstnaam in en klikt op toevoegen. De lijst is nu gemaakt en het product is hieraan toegevoegd.  Uw bestel- / favorietenlijsten vindt u terug op de pagina "Mijn gegevens".
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster