bereidingstijd: 25 minuten aantal personen: 4
‘Uovo al Tegamino’
Gebakken eieren met verse truffel
De maximale expressie van truffel, een van de meest traditionele manieren om van truffel te genieten. Lang leve het gebakken ei!
Ingrediënten:
• 4 verse eieren
• Truffel boter met bianchetto truffel verwerkt
• Truffelzout
• Verse truffel van het seizoen
Benodigdheden:
4 kleine ideaal te hanteren steelpannetjes
Wijn advies:
Sangiovese van Martoccia du Brunelli Luca
Chianti Colli Senesi van Tenuta Casabianca
Voeg alle producten toe
bereiding
1. Zet de pannetjes in de oven op 250 ° C.
2. Na 20 minuten uit de oven halen.
3. Doe een beetje truffelboter in elke pan.
4. Breek een ei in elke pan.
5. Zet de pannetjes 2 minuten in de oven.
6. Haal uit de oven en strooi Truffelzout op de dooier.
7. Maak af met geschaafde verse truffel van het seizoen
8. Serveer en geniet!