bereidingstijd: 10 minuten aantal personen: 4
‘Tagliata al tartufo’
Gesneden gegrilde biefstuk met truffel
Een heerlijk gerecht dat de geur van truffel combineert met de smaak van het vlees van Chianina.
Ingrediënten:
• Een Chianina steak
• Olijfolie Arbequina
• Gesneden zomertruffel in olie
• Zeezout met witte truffel
WIJNADVIES:
Ripasso Valpolicella DOC Venturini Vini
Voeg alle producten toe
Benodigdheden:
• Grill of bakplaat
• Keukenpapier
bereiding:
1. Steek de grill aan.
2. Giet Olijfolie Arbequina over opgevouwen Keukenpapier en olie het rooster in.
3. Leg het vlees op de grill als het heet is.
4. Eenmaal bereid, haal het dan van het vuur en voeg Zeezout met witte truffel toe.
5. Leg op een bord en snij diagonaal.
6. Voeg Olijfolie Arbequina toe.
7. Leg de truffelschijfjes erop