Beschrijving
Condimento Originale 6 travasi Gocce
(minimaal 6 jaar oud/ minimaal in 12 jaar overgeheveld in 6 verschillende houten vaatjes)
Grote verschil met de Aceto Balsamico is dat Condimento Originale enkel geproduceerd is met ingekookte druivensap en daardoor een maximale zuurgraad van 4 – 4,5 heeft.
Terwijl Aceto Balsamico di Modena voordat het sap de ‘Batteria’ betreedt gemengd word met wijnazijn en daardoor een zuurgraad heeft van 6 – 6,5.
Daardoor heeft Condimento Originale een meer volle body, een zachter mondgevoel en veel donker fruit.
Inhoud 50 ml.
Toepassingen:
Gekookte of gegrilde groenten, gefrituurde of gekookte aardappelen, zalm, pizza, rijst, gekookte, geroosterde of gegrild vlees, vis, kaviaar, kazen, vanilla ijs en fruit salads, zeer geschikt om zo op een bord te gebruiken, als saus zou je kunnen zeggen. Deze condimento is uitermate geschikt voor hartige gerechten. De chef van de 4 Broers combineert haar bijvoorbeeld graag met eend, rode biet en gebakken uien.
Ingrediënten:
Gekookte druivenmost
natuurlijke SULFIETEN