GESLOTEN 1 t/m 10 april 2023 nav Vinitaly, Goede vrijdag en Pasen. Orders tot 12:00hr 29 mrt geplaatst worden nog uitgeleverd.
[ERROR]

Colombo Paste

85 gram
Een makkelijke toepassing is uw filet van gevogelte of vis in te smeren met deze geconcentreerde Colombo crème. Doe dit 1 uur voordat je deze gaat ba (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Gekonfijte citroen uit Marokko

330 gram
Dit met zout gekonfijte citroen is een smaakvolle citroen uit Marokko. Groter en geuriger dan de gewone citroen, het heeft bloemige noten van bergam (...)

Gel van Piment d'Espelette

90 gram
Deze gelei van Piment d’Espelette is zeer verrassend en kan met heel veel gerechten gecombineerd worden. Heerlijk bijvoorbeeld in combinatie met oud (...)

Gember creme

100 gram
Deze gember creme is heerlijk verwerkt in stoofschotels, in bouillons, soep. Ook heerlijk met kaas als voorgerecht in combinatie met verse groenten. O (...)

Gevogelte Fond

100 gram
Fond kan als basis gebruikt worden voor een (bruine) saus, bruine ragouts, stampot of soep. Het ontstaat bij bakken, braden en koken van groenten, vru (...)

Harissa paste

85 gram
Verwerk deze geconcentreerde saus bij de bereiding van soep, stoofgerechten, sauzen, vleesgerechten, pastasaus, pizza, hummus, falafel, visgerechten, (...)

Indiase Curry Paste

85 gram
Gebruik deze geconcentreerde currysaus voor het bereiden van gerechten met gevogelte, lam of konijn. Laat het 6 uur marineren en gril het vervolgens (...)

Kalfsvlees Fond

100 gram
Fond kan als basis gebruikt worden voor een (bruine) saus, bruine ragouts, stampot of soep. Het ontstaat bij bakken, braden en koken van groenten, vru (...)

Knoflook creme

100 gram
Smeer van deze crème een klein beetje over je gegrilde aardappelen, meng het door je stoofschotels, roer het door je vinaigrette, verwerk het in sauz (...)

Pistache Paste

100 gram
Deze pistache creme kleurt en aromatiseert op fantastische wijze de wereld van de pâtisserie: macarons, ijs, slagroom etc.

Pittige Espelette Pepersaus

100 ml
Deze pittige saus is gemaakt op basis van een traditioneel recept met Espelette chilipeper. De fruitige tonen en aroma's domineren zelfs de intense ch (...)

Puree van Piment d'Espelette

90 gram
Puree van de Piment d´Espelette heeft zeer geconcentreerde smaken en aroma´s en zal het smaakgehalte van uw stoofschotels en vinaigrettes verhogen! (...)

Tajine Paste

85 gram
Deze ‘geconcentreerde saus’ hoef je enkel te verwerken in je stoofgerecht en alle warme ‘flavours’ van de oorspronkelijke Tajine zullen worden (...)

Tandoori Paste

90 gram
Deze geconcentreerde tandoorisaus is heerlijk in combinatie met wit vlees, coquilles, gamba's, verwerkt in marinades, gecombineerd met rijst of bij ee (...)

Tex Mex Paste

90 gram
Deze geconcentreerde crème is 'culinair Mexico in een potje'. Verwerk het in uw marinades voor vlees of vis, als tafelsaus bij koud vlees of gemengd (...)

Vis Fond

100 gram
Fond kan als basis gebruikt worden voor een (bruine) saus, bruine ragouts, stampot of soep. Het ontstaat bij bakken, braden en koken van groenten, vru (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster