Let op: van 2 juni t/m 6 juni 2022 bezoeken wij weer onze internationale toeleveranciers op zoek naar het allerbeste voor u. Orders worden uitgeleverd tot 31 mei en vanaf 8 juni 2022. Spanje: Bodega HERRERO in Rueda
[ERROR]

Chutney Aceto Balsamico Ui en Pruim

195 gram
Deze chutney met pruim, ui en aceto balsamico is overheerlijk in combinatie met ganzenlever, terrines, kazen en konijn. TIP: Het smelt delicaat en r (...)

Chutney Bosbes en Appel

195 gram
480 gram
Deze chutney met bosbes, aalbes en appel is een perfecte begeleider van wild verwerkt in sauzen, wildterrine en exotisch fruit. Door de zoetere tonen (...)

Chutney Citroen Sesam en Munt

195 gram
480 gram
Deze chutney met citroen, munt en sesam is een heerlijk ingredient van deeg, risotto, vis en gerechten met wit vlees. Heerlijk in combinatie met gemar (...)

Chutney Gember Kastanje en Pompoen

195 gram
Deze chutney met pompoen, gember en kastanje is de perfecte begeleider van peterseliekaas, kalfsvlees, varkensgebraad, antipasti en ganzenlever. Heerl (...)

Chutney Kaneel Zwarte Bes en Rode Kool

195 gram
Deze chutney met zwarte bes, kaneel en rode kool is zeer mgeschikt in combinatie met eend, geroosterde gans en sauzen waarin wild is verwerkt. Heerlij (...)

Chutney Mango en Penja Peper

90 gram
Heerlijke chutney die zeer geschikt is om als ingrediënt te gebruiken van curries (in combinatie met bijvoorbeeld krab), gecombineerd met wit vlees ( (...)

Chutney Selderij Groene Citroen en Kardemom

195 gram
480 gram
Deze chutney is een perfecte begeleider van gerookte vis, gevogelte, risotto, vlees- en visfondue, foie gras en terrine.

Chutney Sinaasappel Rozemarijn en Zwarte Sesam

195 gram
480 gram
Deze chutney met sinaasappel, rozemarijn en zwarte sesam gaat prachtig samen met gerookte ham, fondue, zomergroenten en verscheidene kazen. TIP: Pas (...)

Chutney Tomaat Peper en Salie

195 gram
Deze chutney met citroen, munt en sesam is een perfect ingredient in gerechten met verwerkt geroosterde gevogelte, verse kazen, groenten en gestoomde (...)

Chutney Vijg en Penja Peper

90 gram
Deze chutney van vijgen met penja peper is heerlijk zoet en licht pittig. Perfect in combinatie met foie gras, geiten- en schapenkaas.

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster