21 feb GESLOTEN ivm auto volgooien met champagne bij onze producent en 11 & 12 maart 2024 gesloten ivm bezoek wijnbeurs prowein 2024
[ERROR]

Aleppo Chili peper vlokken

45 gram
Deze specerij is ongeveer half zo heet als de geplette rode chili-vlokken die op je pizza ligt, en gemakkelijk twee keer zo smaakvol. Net als zout is deze chili peper een smaakversterker. He (...)

Cayenne Piri Piri Chili

55 gram
250 gram
Deze chili variant Cayenne of Pili Pili is een constante toevoeging van o.a. Chili con carne. Indiase curry. Niet enkel om pit aan een gerechtt tee geven, maar ook als contrast in combinatie (...)

Chipotle Chili vlokken

30 gram
150 gram
Vermaal deze peper en meng haar met andere specerijen om er een vlees marinade genaamd ‘adobo’ (samengesteld uit o.a. paprika, oregano, zout, knoflook en azijn) mee te bereiden. Stoofsch (...)

Habanero Chili

12 gram
150 gram
Deze chili peper word veel verwerkt in o.a. Chili con carne, Indiase curry, bouillon, mayonaise, vleesgerechten, soepen en pasta’s. Pizza, tomatensaus, desserts met chocolade, stoofsch (...)

Naga Chili

30 gram
150 gram
Ook deze chili is een prima peper om te verwerken in o.a. Chili con carne. Indiase curry. Niet enkel om pit aan een gerecht te geven, maar ook als contrast in combinaties met vers fruit. Vle (...)

Piment d'Espelette

40 gram
250 gram
Piment d’Espelette gebruikt u als een peper. Het wordt onder andere toegepast als onderdeel bij de rijping van de beroemde Bayonne ham. Gebruik Piment d’Espelette in sauzen en jus, doe e (...)

Piment Pequin

30 gram
Als ze groen zijn, hebben pequins een peperachtige smaak met hints van rook en zelfs een vleugje citrus. Maar pas wanneer pequin volwassen wordt tot hun rijpe rode tint, bereikt hun smaak ec (...)

Piment Wiri Wiri

20 gram
Neef van de cayennepeper, afkomstig uit Guyana, de Wiri Wiri chili is rood en rond. Het groeit verticaal, in een tropisch klimaat aan de rand van het bos. De gelijkenis met de kers leverde h (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Piri Piri

200 gram
Deze chili variant Cayenne, Pili Pili of Piri Piri is een vast ingrediënt van o.a. Chili con carne. Indiase curry. Niet enkel om pit aan een gerecht mee te geven, maar ook als contrast in c (...)

Urfa Chili peper vlokken

55 gram
Urfa Biber (ook wel Isot peper genaamd) is een zongedroogde Turkse peper, met een donker geroosterde smaak die doet denken aan rozijnen, chocolade of koffie. Urfa Biber heeft een milde pikan (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster