[ERROR]

Producten/assortiment

Klantenservice

Een vraag over een product of een vraag over een levering?
Mail ons op klantenservice@cavador.nl of bel direct op +31 (0)33 7470108!

Wilt u op de hoogte zijn? Schrijf in op onze nieuwsbrief en u ontvangt de nieuwe producten en aanbiedingen in uw e-mailbox.

Aanmelden

Gedroogde Daslook

15 gram
250 gram
Daslook is een Lente-ingrediënt en past zo perfect bij lentelam, verse aardappelen, morieljes (risotto) en asperges (velouté samen met kip). Daslook (...)

Gedroogde Dille

15 gram
250 gram
Deze gevriesdroogde dille uit Frankrijk word veel gebruikt in de europese en aziatische keuken en heeft veel van de intensiteit van de verse dille beh (...)

Gedroogde Heilige Basilicum

25 gram
250 gram
Onze Heilige Basilicum is de "witte" soort. Deze heeft lichtgroene bladeren met een lichtgrijze teint, stompe uiteinden en witte stengels. In een Indi (...)

Gedroogde Oregano

15 gram
250 gram
Tijdens het meekoken van Oregano in gerechten neemt de smaak toe (perfect in tomatensauzen te verwerken). Dus dit kruid kan perfect aan het begin van (...)

Gedroogde Rozemarijn

40 gram
250 gram
Rozemarijn is een kruid dat prachtig verwerkt kan worden in marinades, salades, in gebak, gerechten met ei, visgerechten (geroosterd en gegrild), vlee (...)

Gedroogde Thijm

30 gram
250 gram
Thijm is een kruid dat prachtig verwerkt kan worden in marinades, salades, gerechten met ei, visgerechten, vlees- en gevogelte gerechten, groentegerec (...)

Gedroogde Wilde Basilicum

30 gram
250 gram
Combineer dit kruid met een zoete tomaat met Provençaalse pistou soep over lasagne of door wilde rijst, een mousse van wijting of een carpaccio van (...)

Gemengde Kruiden

250 gram
Strooi en rub dit kruiden mengsel over konijn en gibelotte of wildvlees, verwerk het in sauzen en marinades, rub met gegrild vlees op de barbecue en i (...)

Knoflook Gedroogd en Gecrusht

90 gram
500 gram
Deze gecrushte gehydrateerde (gedroogde) knoflook uit China is zeer praktisch. Verwerkt in gerechten, voegt het een subtiele warmte toe die al uw gere (...)

Venkel

500 gram
Door de krachtige aroma’s past het goed in groentesoep, bij delicate vis, door tomatensalades of bij gegrild vlees. Lekker bij gevogelte geserveerd (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster