LET OP ivm werkbezoek Rioja Spanje Orders geplaatst tot 12:00 27 september worden uiterlijk 29 sept geleverd. Orders na 12:00 uur 27 september geplaatst worden na 11 oktober geleverd.
[ERROR]

Bamboe Houtskool poeder (15 microns)

50 gram
Bamboe houtskool poeder staat bekend om zijn voordelen voor de maag en kleurintensiteit zonder smaak of aroma toe te voegen.
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Bonito vlokken ‘Katsuobushi’

500 gram
Skipjack tonijn (100%). De katsuobushi bestaat uit gedroogde, gefermenteerde en gerookte bonitovlokken. Het is een van de hoofdingrediënten ter voorbereiding van dashi (Japanse bouillon)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Bonito vlokken ‘Katsuobushi’

20 gram
Skipjack tonijn (100%). De katsuobushi bestaat uit gedroogde, gefermenteerde en gerookte bonitovlokken. Het is een van de hoofdingrediënten ter voorbereiding van dashi (Japanse bouillon)

Geconcentreerde Dashi Yagisawa

360 ml
Deze geconcentreerde Dashi vloeistof is ideaal voor het maken van soepen, cel-ar-bouillons, sauzen en ook voor het meekoken van rijst.

Geconcentreerde ongezoute Sakura paste

1000 gram
Deze pasta is zeer geconcentreerd: een kleine hoeveelheid is genoeg om uw gerechten te sublimeren! Het mengt gemakkelijk door al uw crèmes, mousses en bavaroises, maar ook door uw cakes en (...)

Groene Shiso Aojisio Biologische Dressing

175 ml
Deze ambachtelijke en biologische saus is een soort “Japanse ketchup”. Heerlijk met gegrild en gepaneerd vlees, maar ook met frites.

Hakuko Droesem van Sake Kasu

250 gram
Dit product is nieuw op de Japanse markt, ook omdat het de eerste lange bewaarde sake-droesem is. De sake droesem wordt al eeuwenlang gebruikt in Japan als een geheim ingrediënt omdat het e (...)

Koji rijst shiokoji paste

300 gram
Deze rijst variant gebruikt u om Shiokoji-pasta te bereiden. Hiermee kunt u miso-soep bereiden of vlees en groenten mee marineren.

Kombu Rausu

150 gram
Deze bladeren zijn aromatisch en perfect om subtiele bouillons rijk aan aroma te maken. Het wordt beschouwd als een natuurlijke Umami-smaakmaker, die een sterke, heerlijke smaak afgeeft aan (...)

Sakura Bladeren

90 gram
Licht zoute bladeren met een kersentoon (en aroma's van tonkabonen). Omwikkel uw vis en verse kazen of voeg het toe aan uw bouillon omo extra smaak aan uw gerechten te geven.

Shiso Siroop

300 ml
Deze siroop van de Shiso is zoet, pittig en heeft tonen van kaneel en koriander. Een goede match met bier, shochu en cider. Heerlijk ook als toevoeging van je smoothie en gebak. Of maak er e (...)

Superior Dashi Makurazaki

80 gram
Deze dashi (poeder voor japanse bouillon) van zeer uitstekende kwaliteit, bevat geen paddestoelen en heeft een geweldige bonitosmaak. Het wordt geproduceerd in de stad Makurazaki, bekend om (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Tonkatsu

175 ml
Deze ambachtelijke en biologische saus is een soort “Japanse ketchup”. Heerlijk in combinatie met gegrild en gepaneerd vlees, maar ook frites.

Ume Boshi heel

150 gram
Umeboshi (gepekelde japanse pruim) wordt meestal gecombineerd met rijst in onigiris, maar het wordt ook gebruikt in dressings, met vlees of pasta en kan zelfs worden verwerkt in sojasaus of (...)

Umeboshi kristallen Shiso

11 gram
Gestrooid over rijst, rauwe groenten of vis, zullen Umeboshi-kristallen met Shiso een knapperige toets en zuurheid aan uw gerechten geven.

Umeboshi paste

100 gram
Deze pasta van gepekelde japanse pruimen (umeboshi) kan worden gebruikt om een fruitige smaak te geven aan zoute bereidingen. Heerlijk in vinaigrette, in sauzen, bij rauwe vis of rijst.

Vloeibare Shiokoji

500 ml
Gebruik deze eerste vloeibare Shiokoji om uw vlees en vis zoals zeebrasem, forel, duif, rundvlees of varkensvlees te marineren om ze ‘umami’ te geven. U kunt het ook gebruiken bij de ber (...)

Wasabi

42 gram
Deze overheerlijke en zeer onderscheidende Wasabi-pasta gaat heel goed samen met rauwe vis, het wordt gebruikt om sashimi’s en sushi’s te spicen, het gaat ook heel goed samen met «Soba (...)
Te gek met Gambas op de BBQ !

Yakiniku Saus

360 ml
De term “yakiniku” in het Japans betekent: gegrild vlees. Je kunt vlees of groenten in yakiniku-saus marineren voordat je gaat koken. Je kunt deze saus gebruiken voor barbecue of bakpl (...)

Yuzu Biologische Dressing

175 ml
Deze biologische saus combineert op subtiele wijze yuzu-azijn en sojasaus. Het is een perfecte vetvrije dressing om je salades en groenten op smaak te brengen.

Yuzu Fizzy Frisdrank

340 ml
Deze 100% natuurlijke en ambachtelijke yuzu limonade versterkt de delicate smaak van yuzu. Het is zeer verfrissend en zal al uw gasten, jong en oud blij maken.

Yuzu Honing Gember

270 ml
Dit siroop van yuzu, honing en gember combineert de smaak zodanig dat het heel mooi te verwerken is in uw drankjes, cocktails en in fruit-salades.
Tijdelijk niet leverbaar

Yuzu Kosho

50 gram
Yuzu Kosho is een chili en yuzu (Japanse citrus) pasta. Japanners houden ervan om het te combineren met miso-soep of sashimi. Het is een uitstekende smaakmaker dat kan worden gebruikt in sau (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Zwarte Knoflook 1 hoofd

40 gram
150 gram
Waar gebruikt u zwarte knoflook allemaal voor? Eigenlijk voor alles! Voeg het toe aan uw soep (inclusief de miso) en salades. Zwarte knoflookpesto. Zwarte knoflookaioli om vervolgens te serv (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Zwarte Knoflook Puree

80 gram
Waar gebruikt u zwarte knoflook allemaal voor? Eigenlijk voor alles! Voeg het toe aan uw soep (inclusief de miso) en salades. Zwarte knoflookpesto. Zwarte knoflookaioli om vervolgens te serv (...)

Zwarte Knoflook saus

180 gram
Een zeer veelzijdige, zwarte knoflook umami-saus die kan worden genoten als smaakmaker voor bijvoorbeeld sashimi. U kunt het gebruiken om kip te marineren voordat u het gaat bakken of barbec (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster