[ERROR]

Getoonde artikelen zijn een greep uit alle onderliggende categoriën. Voor het volledige assortiment selecteer de betreffende productgroep :

Kaki Azijn

200 ml
Een azijn gemaakt met kaki vruchten uitsluitend uit de prefectuur Fukuoka. Heel goed te gebruiken als 'drink-azijn'. En zeker goed te combineren met o (...)

Pure Kaki Azijn

200 ml
Om deze sushi-azijn te maken, zijn Hokkaido mirin en kombu toegevoegd aan een basis van kaki-azijn. Heerlijk om je sushi-rijst op smaak te brengen, ma (...)

Sakura Azijn

300 ml
Shizuoka-bladeren gemacereerd in een azijn geproduceerd met rijst uit Hiroshima, waardoor het bloemige frisse tonen krijgt. Perfect om smaak te geven (...)
leverbaar vanaf 25 oktober

Sanbaizu

180 ml
Sanbaizu-azijn is een mix van drie specifieke ingrediënten: rijstazijn, mirin en sojasaus. Bonito dashi is hier ook aan toegevoegd.

Sunomono Azijn

360 ml
Deze azijn is perfect voor uw saladedressings. Sunomono: voor algen en groentes; het kan heel goed witte balsamico-azijn vervangen.

Sushi Azijn

360 ml
1800 ml
Deze sushi-azijn werkt heel goed in salades of marinades.

Ume Azijn

720 ml
In Japan is het drinken van azijn erg populair vanwege de positieve effecten. Deze azijn is gezoet en kan worden gemengd met water en siropen die vaak (...)

(C) 2021 Cavad'or - Alle rechten voorbehouden

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster