[ERROR]

Getoonde artikelen zijn een greep uit alle onderliggende categoriën. Voor het volledige assortiment selecteer de betreffende productgroep :

Arneis Trej Amis

750 ml
Kleur: strogeel met groene reflecties. Geur: rijk en intens, doet denken aan acaciabloem en honing. Smaak: vol en zacht met een zuurgraad die haar f (...)

Langhe Bianco

750 ml
Een Diep strogeel gekleurde wijn, met complexe tropische aroma’s als rijp fruit, perzik, meloen, abrikoos en kruisbes. Mondgevoel is filmend met aro (...)

Pecorino d'Abruzzo DOC

750 ml
Een strogeel gekleurde wijn met lichtgroene tinten. Aroma’s van bloesem (acacia en jasmijn), citrus en tropisch fruit als ananas en mango. Een fris (...)

Pinot Grigio DOC Casisa

750 ml
Een goud-geel gekleurde wijn met aroma’s van tropisch fruit zoals witte perzik, citrus, banaan en appel. Een romig mondgevoel met fijne frisse zuren (...)

Pinot Grigio DOC Venezia

750 ml
Een stro-geel gekleurde wijn met aroma’s van acaciabloemen, honing, peper, fruit zoals witte perzik, citrus, banaan en peer. Een romig mondgevoel me (...)

Trebbiano d'Abruzzo DOC

750 ml
Een Licht gekleurde witte wijn met subtiele hints van bloesem, citrus en steenmineraliteit in de aroma’s. Crispy en ietwat tropisch fruitig in de la (...)

Vermentino Chianti Vegan

750 ml
Een heldere lichtgeel gekleurde wijn. Aroma’s als peer, abrikoos, citrus, gele perzik, bittere amandel en bloesem. Een fris, vol mondgevoel dat over (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster