[ERROR]

Grappa Arneis

500 ml
Een kristalheldere grappa met crispy droog mondgevoel en met fruitige- en bloemige aroma’s.

Grappa Barbera

500 ml
Een heldere grappa met aroma’s van rood fruit en kruiden. Een intens, vol mondgevoel die lang aanhoudt met een aangename kruidige nasmaak.

Grappa Cabernet

500 ml
Een amberkleurige grappa, vanwege een korte rijping in eikenhouten vaten, biedt het volledige consistente balans van het eerste aroma tot de nasmaak. (...)

Grappa Merlot

500 ml
De lange maceratie van de Marc is duidelijk herkenbaar in het sterke, beslissende karakter van deze Grappa. Droog van smaak en glashelder, met een cle (...)

Grappa Moscato

500 ml
Een zeer kristalheldere grappa van 100% Muskaat druiven waarvan de vele intense aroma’s een duidelijke indicatie geven van de herkomst van de druive (...)

Grappa Nebbiolo

500 ml
Licht stro-geel gekleurde grappa met een zeer karakteristieke rijke neus, ontstaan door een langere rijping op eikenhouten vaten. Een zeer goed gestr (...)

Grappa Pinot Bianco

500 ml
Een Helder en glanzende grappa, met een korte rijping in eikenhouten vaten, een complex en intens boeket van zoet, rijp zomerfruit komt tot uiting in (...)

Grappa Verduzzo

500 ml
Een grappa die Lichtbruin is van kleur - door langere rijping in eikenhouten vaten – met aroma’s als gedroogd fruit, en kastanjehoning. In de mond (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster