[ERROR]

Kruiden & Specerijen

Kruiden & Specerijen

4 Specerijen Biologisch

500 gram
Dit specerij mengsel gaat terug tot de middeleeuwen en is een perfecte toevoeging voor terrines, koekjes, cakes, schaaldieren, gebakken rundvlees, soe (...)

4 Specerijen Mengsel

60 gram
500 gram
Dit specerij mengsel gaat terug tot de middeleeuwen en is een perfecte toevoeging voor terrines, koekjes, cakes, schaaldieren, gebakken rundvlees, soe (...)

5 Specerijen Biologisch

500 gram
Het bijzondere aan dit specerijen mengsel is dat het de 5 smaakgroepen bevat: zoet, zout, bitter, zuur en umami (umami = een van oorsprong japans woor (...)

5 Specerijen Mengsel

60 gram
500 gram
Het bijzondere aan dit specerijen mengsel is dat het de 5 smaakgroepen bevat: zoet, zout, bitter, zuur en umami (umami = een van oorsprong japans woor (...)

Aardappel specerijen mengsel

25 gram
500 gram
Kruiden-specerijen mengsel om uw eigen overheerlijke aardappelpartjes mee te bereiden. Dit mengsel van specerijen en kruiden (baslicum, zout, zwarte (...)

Aboriginal Specerijen Mengsel

60 gram
500 gram
Dit kruiden en specerijen mengsel is zeer geschikt om te verwerken in zowel zoete als hartige gerechten. En zijn toepasbaar in veel verschillende kook (...)

Advieh Specerijen Mengsel

50 gram
500 gram
Pracht specerij mengsel om te verwerken in stoofschotels (khoresh), Advieh polo of Advieh berenj (rijst (berenj) of pilafs (polo of polow), Advieh tor (...)

Arrabiata Specerijen Mengsel

35 gram
250 gram
Verwarm 2 theelepels van deze kruidenmix in een koekenpan met olijfolie. Voeg 2 blikken gehakte tomaten (425 ml) toe en laat ongeveer 15 minuten op ho (...)

Ayurvedische specerijen mengsel Biologisch

60 gram
Volgens voorouderlijke ayurvedische tradities wordt kurkuma, ook wel Indiase saffraan genoemd, beschouwd als een natuurlijke remedie waarvan de voorde (...)

Baharat specerijen mengsel

500 gram
In India vind je 'Garam Masala', Noord-Afrika heeft 'Raz el Hanout', het Midden-Oosten heeft 'Baharat'! Het is niet persé pittig, maar geeft een klei (...)

Berbere Specerijen Mengsel

60 gram
500 gram
Dit specerijen mengsel is perfect als rub voor geroosterd of gegrild vlees. Ook heerlijk om ‘Spaghetti Zigni’ te bereiden met pikante saus, een ty (...)

Bretonse Curry Specerijen Mengsel

50 gram
500 gram
Dit zeer exclusieve Curry mengsel uit Bretagne Frankrijk, geïnspireerd door India, is perfect voor het bereiden van uw zeevruchten en heerlijk in com (...)

Butcher Specerijen Mengsel

30 gram
Voeg dit specerij mengsel toe aan paneermeel, vullingen, sauzen of rub het direct op uw gegrilde of a la plancha vlees ...

Butcher Specerijen Mengsel

500 gram
Deze specerijen-/ kruiden blend zal een oprechte toevoeging zijn tijdens de aanstaande BBQ en Grill dagen voor je vlees en gevogelte. Maak een marinad (...)

Cajun Specerijen Mengsel

60 gram
500 gram
Ons Cajun mengsel komt oorspronkelijk uit Louisiana en is heerlijk bij aardappelen, vis en schaaldieren.

Caraibe Specerijen Mengsel

500 gram
Dit specerij mengsel geeft een verhoogde en pittige smaak aan je rabmatoutou, colombo- en accra gerechten (voorgerecht of bijgerecht of als onderdeel (...)

Chai Classic

55 gram
Chai, masala chai of masala-thee is een instituut in India geworden. Elke contractuele onderhandeling, elke deal die wordt gesloten en elke vriendscha (...)

Chai om te Detoxen

55 gram
Chai, masala chai of masala-thee is een instituut in India geworden. Elke contractuele onderhandeling, elke deal die wordt gesloten en elke vriendscha (...)

Chai voor de Spijsvertering

55 gram
Chai, masala chai of masala-thee is een instituut in India geworden. Over elk contract wordt onderhandeld, elke deal wordt gesloten en elke vriendscha (...)

Combava Kafferlimoen Gemalen

30 gram
250 gram
500 gram
De Combava is een zeer geurige groen citroenachtige citrusvrucht, maar kleiner en hoger in zuur. De smaak is intens en van een onvergelijkbare frishei (...)

Gemalen Anijs

500 gram
Deze gemalen anijs kan voor het bakken aan deeg toegevoegd worden. Heerlijk voor gebak, fruitvulling (voor taarten) en in verwerkt gehakt. De gemalen (...)

Gemalen Baobab

500 gram
Heerlijk over je fruit, ontbijtgranen, yoghurt en pannenkoeken. Blend het door sauzen, milkshakes, smoothies en ijsjes. Shake het met water, vruchtens (...)

Gemalen Gember

50 gram
500 gram
In de Indonesische en Joodse keuken wordt gember veel gebruikt. Bijvoorbeeld in Babi Ketjap en de gemberbolus (gebak). Uiteindelijk vind je gember ter (...)

Gemalen Gember Biologisch

40 gram
500 gram
In Nederland vind je gember veel terug in de bereiding van koek en gebak. Denk dan aan gemberkoek, ontbijtkoek en speculaas. In de Indonesische en J (...)

Gemalen Groene Kardemom

500 gram
Kardemom wordt verwerkt in zowel hartige als zoete gerechten. Denk dan aan rijstgerechten en (zoete) curry gerechten waar de zaadjes èn de zaaddoos h (...)

Gemalen Kaneel

60 gram
500 gram
Smaak: Warm, zoet, kruidig, pikant. Een pracht specerij te verwerken in sauzen, curries en in patisserie. Het geeft heerlijke aroma´s af aan stoofpot (...)

Gemalen Komijn

500 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)

Gemalen Koriander

500 gram
Koriander staat ook bekend als coriander, Koriander(saat), (semence de) coriander, ketumbar en cilantro, Arabische- en Chinese peterselie. De koriande (...)

Gemalen Mierikswortel

500 gram
Dit gemalen specerij wordt gebruikt in de Duitse keuken om mosterd te vervangen in sauzen, op gegrild vlees of in stoofschotels. Heerlijk over geroo (...)

Gemalen Nootmuskaat

500 gram
Nootmuskaat heeft een warme, sterk kruidige, subtiele smaak die past bij hartig en zoet. Gebruik ze vers geraspt want gemalen verliest ze snel haar sm (...)

Gemalen Saffraan Fine Fleur

0.5 gram
10 gram
Deze roodgouden specerij kan verwerkt in of besprenkeld over uw gerechten worden gebruikt. Het brengt een vleugje kleur en geeft een wonderbaarlijke s (...)

Gemalen Zoethout

70 gram
500 gram
Deze gemalen specerij combineert perfect met zoete of hartige bereidingen. Combinaties met deze specerij: sorbet, bitterkoekjes ganache, crème bru (...)

Kaneel Gemalen Biologisch

500 gram
Smaak: Warm, zoet, kruidig, pikant. Een pracht specerij te verwerken in sauzen, curries en in patisserie. Het geeft heerlijke aroma´s af aan stoofpot (...)

Komijn Gemalen Biologisch

60 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)

Koriander Gemalen Biologisch

50 gram
Koriander staat ook bekend als coriander, Koriander(saat), (semence de) coriander, ketumbar en cilantro, Arabische- en Chinese peterselie. De koriande (...)

Kurkuma

60 gram
500 gram
De smaak van mijn curcuma (kurkuma) is licht warm en mild aromatisch. Echter is ze vooral bekend door haar sterk kleurende werking, waardoor ze voorna (...)

Kurkuma Biologisch

40 gram
500 gram
De smaak van mijn curcuma (kurkuma) is licht warm en mild aromatisch. Echter is ze vooral bekend door haar sterk kleurende werking, waardoor ze voorna (...)

Paprika Gemalen

60 gram
500 gram
Overheerlijke specerij perfect als toevoeging van Savoyarde kaasfondue, gegratineerde dauphinois, roomsaus voor witte asperges, roomsaus voor gerookte (...)

Pimenton de la Vera Gerookte Paprika

60 gram
500 gram
Deze gemalen specerij met rookachtig aroma is een heerlijke toevoeging aan uw rode pasta saus, rode mayonaise, over je eitje (als men bijvoorbeeld gee (...)

Bourbon Planifolia Vanille 2 Stokjes uit Madagaskar

6 gram
50 gram
100 gram
125 gram
178 gram
250 gram
Deze vanillestokjes van Madagaskar zijn ‘s-werelds meest gebruikte soort in de keuken. Het aroma van de Planifolia Bourbon Vanille is vol, zoet en (...)

Cacao Bonen

60 gram
Deze bonen worden in oktober geoogst en komen uit Peru. Rasp het over een romige saus. Het zal uw cakedeeg of warme chocolademelk versterken en geeft (...)

Cacao Bonen Biologisch

500 gram
Deze bonen worden in oktober geoogst en komen uit Peru. Rasp het over een romige saus. Het zal uw cakedeeg of warme chocolademelk versterken en geeft (...)

Citroengras

20 gram
250 gram
De Nepalezen verwelkomen gasten traditioneel in hun huis door een drankje van citroengras-kruidenthee te serveren. De citroensmaak zal de smaak van vi (...)

Curry Bladeren

5 gram
U kunt de blaadjes met een vijzel tot poeder vermalen en ze vervolgens toevoegen aan uw zelfbereide soep, in een sausfond, een fricassée van groenten (...)

Fenegriek

500 gram
Strooi het over uw gebakken gevogelte, groenten en stoofschotels. Verwerk de zaden in kipmassala/ -curry, linzen-gerechten (linzenstoofpot), puree, ki (...)

Foelie

250 gram
Foelie is perfect om mee te bakken. Dit komt doordat de warme tonen het hartige en zoete overbruggen in rijk voedsel zoals donuts, cake en zoete aarda (...)

Gecrushte Galangal Wortels

250 gram
Wanneer gemalen, is Galangal een prima ingrediënt voor kipgerechten, garnalensoep (met kokosmelk), groentebouillon en king prawn spiesjes.

Gele Citroen

100 gram
“Limu” is een essentieel ingrediënt om een zekere bitterheid en subtiele tonen van citrusvruchten te brengen in veel dagelijkse gerechten: tajine (...)

Geroosterde Komijn

50 gram
500 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)

Geroosterde Tonkabonen

250 gram
Door de uitgesproken vanilleachtig aroma’s zijn deze zeer geschikt om er melk of room mee te infuseren. Door dit proces laten de aroma’s het beste (...)

Gouden Sesam

80 gram
500 gram
500 gram
Als deze Sesam zaadjes geroosterd zijn, geeft het tonen van hazelnoot vrij die heerlijk samen gaan met brood, vis, avocado's, mango's en geroosterde a (...)

Groene Anijs

500 gram
Deze gemalen anijs kan voor het bakken aan deeg toegevoegd worden. Heerlijk voor gebak, fruitvulling (voor taarten) en in verwerkt gehakt. De gemalen (...)

Groene Kardemom

40 gram
500 gram
Kardemom wordt verwerkt in zowel hartige als zoete gerechten. Denk dan aan rijstgerechten en (zoete) curry gerechten waar de zaadjes èn de zaaddoos h (...)

jeneverbes

250 gram
500 gram
Door de zachte, zoete tonen zijn de bessen perfect voor bereidingen van marinades, ragouts en stoofgerechten. Fijngestampt in een vijzel mooi in soe (...)

Jeneverbes

40 gram
Door de zachte, zoete tonen zijn de bessen perfect voor bereidingen van marinades, ragouts en stoofgerechten. Fijngestampt in een vijzel mooi in soe (...)

Kaneel Stokken

4 gram
250 gram
Smaak: Warm, zoet, kruidig, pikant. Een pracht specerij te verwerken in sauzen, curries en in patisserie. Het geeft heerlijke aroma´s af aan stoofpot (...)

Karwij

500 gram
Karwij is een zeer populaire specerij in India waar het wordt gebruikt in gerechten met linzen, rijst en om een nootachtige smaak te geven aan curry's (...)

Komijn

50 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)

Komijn Biologisch

500 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)

3 Kleuren Penja peper

75 gram
250 gram
Gebruik deze peper-melange bij schaaldieren, geitenkaas, varkens- en rundvlees, vis, aardbeien. Ook geeft het een extra dimensie aan eieren.

Cubebe Peper

50 gram
500 gram
Deze Cubebes (ook wel Javapepers genoemd) kunnen heel goed gemengd worden in de molen met Tellicherry zwarte pepers of Muntok witte pepers voor een fr (...)

Gefermenteerde Kampot peper

250 gram
Laat de weldadige frisheid en voordelen van deze verse peper uit Cambodja indruk op je smaakpapillen maken! De fruitige tonen zullen uw voorgerechten (...)

Gefermenteerde Kampot peper

50 gram
Laat de weldadige frisheid en voordelen van deze verse peper uit Cambodja indruk op je smaakpapillen maken! De fruitige tonen zullen uw voorgerechten (...)

Gevriesdroogde Groene Madagascar Peper

25 gram
250 gram
Heerlijk om te verwerken in gerechten met een mix van groenten en aromatische kruiden, Franse groene bonenschotel, risotto met groene asperges, wijtin (...)

Groene Penja peper op Vocht

30 gram
Fantastisch in combinatie met groente gratin, verse riviervis met tartar saus (saus gebaseerd op mayonnaise veel geserveerd met zeevruchten) en verse (...)

Groene Zoutige Peper

25 gram
250 gram
Deze groene peper-bes verschilt van de meer gebruikelijke gevriesdroogde varianten omdat hij heerlijk knapperig, pittig en superzout is. De groente-to (...)

Lange Java Peper

50 gram
500 gram
De Garam Massala-achtige aroma’s zorgen er voor dat de peper goed kan worden verwerkt in (stoof)gerechten met rund-, varkens- en lamsvlees. Italian (...)

Lange Rode peper

30 gram
250 gram
Heerlijk te verwerken in een Gerecht met: geroosterde kreeftenstaart in een rode wijnsaus met ‘ glazed’ tomaatjes, Terrine van foie gras, zoet- sp (...)

Oester Peper Mengsel

60 gram
500 gram
Oesters worden het best geserveerd op een bedje van zeewier of grof zeezout, maar nooit op ijs. IJs kan de oesters te koud maken, waardoor hun volle s (...)

Rode Kampot Peper

50 gram
250 gram
Plaatselijk is een bereiding van uiterst vers gemalen peperkorrels in combinatie met zeevruchten de toepassing om de subtiele ‘zoetheid’ van beide (...)

Rode Phu Quoc peper

50 gram
250 gram
Er ontstaat en perfecte combinatie met pan-gebraden foie gras met wijn reductie, geroosterde Tourraine gevogelte met kardoen (familie van de artisjok) (...)

Rode Voatsiperifery Peper

50 gram
Een pepervariant die heerlijk te combineren is met crunchy groenten gesauteerd in boter of gratin van groenten, gesauteerde cantharelletjes, gegrilde (...)

Tellichery Peper

60 gram
1000 gram
Door onder andere haar citrus-aroma’s zal ze gerechten als gebraden snoekbaars, zwezerik, scharrelkip of geitenkaas nog meer tot hun recht laten kom (...)

Timiz Peper

35 gram
De intense aroma's van Havana-tabak, hars en geroosterde kruiden geven terrines van kippenlever, zwezeriken, kreeftstaarten met een citrussaus en bitt (...)

Vanuatu Peper

500 gram
Geoogst op optimale rijpheid van een vulkanische bodem, geeft deze zwarte peper geuren van balsamico, eucalyptus en dennenhars vrij. Ideaal te verwe (...)

Witte Brazilaanse Belem Peper

80 gram
1000 gram
1000 gram
Omdat witte peperkorrels de sterke smaken missen die in de buitenste schillen zitten van de zwarte peper zijn ze perfect om bijvoorbeeld vis te bereid (...)

Witte Gerookte Penja peper

500 gram
Gebruik deze peper bij geitekaas, vlees (varkens- en rundvlees), vis of om een hint van rook aan je salade te geven.

Brokken Himalaya Diamant de Sel Zout

1000 gram
Het zijn kristallen van fossiel zeezout, meer dan 260 miljoenen jaren geleden gevormd. Zonder enige vorm van milieuverontreiniging. Ze bestaan uit 10 (...)

Djibouti Fijnste Zout Parels

330 gram
1000 gram
Het mooiste is de parel te gebruiken in haar oorspronkelijke vorm. De grootte kan varieren van de meest fijne korrels tot de grootte van een softbal. (...)

Crazy Salt ofwel Sel Fou

90 gram
Sel Fou, oftewel 'Gek zout' of 'Crazy Salt' onderscheidt zich door zijn kruiden die het kleuren en op smaak brengen. Het licht gerookte en pittige (...)

Cyprus Zout met Saffraan

140 gram
500 gram
Dit zout is subtiel gearomatiseerd met saffraan, waardoor het een puur genot is in combinatie met gebakken rivierkreeftjes, mosselen met roomsaus, vis (...)

Fijn Rood Hawaii Zout

50 gram
1000 gram
Gebruik dit zout als finishing touch aan het einde van de bereiding van een gerecht, daarmee haal je alle smaak en textuur uit het zout. Wanneer het z (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Fleur de Sel Camargue

1000 gram
Deze fleur de sel heeft een lichte en licht knapperige textuur. De roze kleur en de geuren van violet komen van Dunaliella sallina, een roodachtige mi (...)

Fleur de Sel Guerande

90 gram
1000 gram
Met dit zout voeg je complexiteit toe aan je gerechten en haal je de smaken subtiel maar zeer merkbaar naar boven. Perfect voor in je Vanille ijs of c (...)

Fleur de Sel Guerande GROF

1000 gram
Met dit zout voeg je complexiteit toe aan je gerechten en haal je de smaken subtiel maar zeer merkbaar naar boven. Perfect voor in je Vanille ijs of c (...)

Fleur de Sel l'Ile de Re

90 gram
1000 gram
Heerlijk over gebraden-, gegrilld- en geroosterd vlees, vis en groenten. Fantastisch over frietjes. Het haalt alle smaken naar boven in uw salades, g (...)

Fleur de Sel Madagascar

90 gram
1000 gram
Strooi wat van dit zout op een eitje, salade of hoofdgerecht. Gebruik Fleur de sel nature op een schoteltje aan tafel en niet in de molen. De delicate (...)

Fleur de Sel met Algen en Zeewier

1000 gram
Dit mengsel van fleur de sel van Ifaty Madagascar en zeewier is prachtig te verwerken in chocoladedesserts, Japanse salades, boters, rijst- en visgere (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Fleur de Sel met Daslook

90 gram
1000 gram
Dit mengsel van fleur de sel uit Madagascar En Daslook ( bear’s garlic of ail des ours) is praktisch en goed te verwerken in pastagerechten, soepen (...)

Fleur de Sel met Gegrilde Specerijen

40 gram
90 gram
1000 gram
Lekker bij delicate vis, tomatensalade, groentesoep, gegrilde gamba's of gewoon bij tomatensaus. Probeer het eens met gevogelte geserveerd met room en (...)

Fleur de Sel met Kerst Specerijen

90 gram
Deze fleur de sel met specerijen gaat fantastisch samen met eendenborst of een mooie geroosterde kapoen. Ook heel mooi te combineren met een chocolade (...)

Fleur de Sel met Penja peper

90 gram
Perfect bij wild, rood vlees, fruitsalade of warme geitenkaas. Bestrooi uw oesters er mee, echt heerlijk!

Fleur de Sel met Piment d'Espelette

40 gram
90 gram
1000 gram
Heerlijke in combinatie met ‘Axoa’, zwezerik, baskische kip, rollades van tong, mosselen a la plancha en over schapenkaas.

Fleur de Sel met Vanille

90 gram
Dit mengsel van fleur de sel uit Madagaskar En Vanille Planifolia uit Madagaskar is ideaal in combinatie met chocoladedesserts. De bloemige aroma's (...)

Fleur de Sel met Voatsiperifery peper

500 gram
Dit mengsel van fleur de sel En Voatsiperifery peper uit Madagaskar is heerlijk in combinatie met crunchy groenten, gesauteerde cantharelletjes, gegri (...)

Fleur de Sel met Voatsiperifery peper

90 gram
Dit mengsel van fleur de sel En Voatsiperifery peper uit Madagaskar is heerlijk in combinatie met crunchy groenten, gesauteerde cantharelletjes, gegri (...)

Fleur de Sel met zest Citron

40 gram
90 gram
700 gram
1000 gram
Combineren kan heel goed met dit zout. Denk bijvoorbeeld aan vis maar ook schaaldieren. Met vlees moet je de juiste keuze maken. Niet met alles is het (...)

Batak Bes

20 gram
250 gram
Batakbessen worden geoogst door de Batak- of Toba-bevolking in Indonesië. Heerlijk in combinatie met carpaccio van Tropisch fruit met citrus crumble, (...)

Groene Szechuan Bes

30 gram
500 gram
Deze bes is een fantastische smaakmaker voor gerechten met zeer malse vis (roergebakken), zeevruchten, schaaldieren, in sauzen, gerechten met varkens (...)

Jamaica Allspice

50 gram
250 gram
500 gram
Verwerk deze bes/ peper in een visbouillon, saus, marinade, stoofgerechten (rund, varken, lam), in combinatie met groenten (rode kool, bietjes, uien, (...)

Kaneelboom Bes

40 gram
250 gram
500 gram
Deze verrassende bes afkomstig uit China smaakt naar kaneel. Gebruik het 'geweld' met een fruitcompôte of crush de bes en strooi het vervolgens over (...)

Ma Khaen Bes

20 gram
250 gram
Onze Ma Khaen bes wordt traditioneel gebruikt door de Akha-bevolking in Noord-Laos. De bessen worden gebruikt door ze te roosteren in een wok en toe t (...)

Malam Bes

250 gram
Het heeft fruitige en rokerige tonen en aroma's van zacht rood fruit. Het is het belangrijkste kruid dat wordt gebruikt in de beroemde "Marie Penja-sa (...)
voor een aantal maanden NIET LEVERBAAR

Passievrucht Bes

25 gram
250 gram
Zoete en exotische tonen van passievrucht en zacht rood fruit, het is ideaal bij geroosterde baars of zeeduivel, een poelée van girolles, roomsausen, (...)

Rode Szechuan Bes

30 gram
250 gram
500 gram
Szechuan peper smaakt heerlijk in alle roerbak maaltijden, tofu, Chinese kip en eendgerechten. Ook lekker in combinatie met paddestoelen, aubergine (...)

Roze Bes

35 gram
500 gram
Aroma’s van de bes: Vegetaal/ Fruit en Floraal. Heerlijk gecombineerd met witte asperges in boter geroosterd, gemarineerde wilde zalm of gepocheerde (...)

Roze Bes Biologisch

500 gram
Aroma’s van de bes: Vegetaal/ Fruit en Floraal. Heerlijk gecombineerd met witte asperges in boter geroosterd, gemarineerde wilde zalm of gepocheerde (...)
NIET LEVERBAAR VOOR ONBEPAALDE TIJD

Sansho Bes

20 gram
250 gram
Net als het groene Szechuan broertje is deze bes een fantastische smaakmaker voor gerechten met zeer malse vis (roergebakken), zeevruchten, schaaldier (...)

Sil Timur Bes

500 gram
Deze zeldzame bes uit Nepal heeft een intens aroma van mandarijn en citroen. De bloemige, licht bittere smaak gaat goed samen met zoete of hartige ger (...)

Tasmaanse Bes

40 gram
250 gram
In soepen komt de bes ook volledig tot zijn recht. Denk aan soep met vlees, wintersoep, lang gestoofde soep of snelle zomer blends met aubergine, rode (...)

Timur Bes

40 gram
250 gram
500 gram
De Timur bes is Fruitig/ Floraal/ Balsamic. Deze peper gaat heel goed samen met zoet én zout. Heerlijk in combinatie met Coquilles St. Jacques, alle (...)

Timur Bes Biologisch

20 gram
500 gram
De Timur bes is Fruitig/ Floraal/ Balsamic. Deze peper gaat heel goed samen met zoet én zout. Heerlijk in combinatie met Coquilles St. Jacques, alle (...)

Verveine Bes

250 gram
Verwerk het in je kruidenthee, warm of ijskoud, met alleen verveine of gemengd met andere kruiden, zoals munt of salie. Ook is het een prachtig om een (...)

Cayenne Piri Piri Chili

55 gram
250 gram
Deze chili variant Cayenne of Pili Pili is een constante toevoeging van o.a. Chili con carne. Indiase curry. Niet enkel om pit aan een gerechtt tee ge (...)

Chipotle Chili

30 gram
150 gram
Vermaal deze peper en meng haar met andere specerijen om er een vlees marinade genaamd ‘adobo’ (samengesteld uit o.a. paprika, oregano, zout, knof (...)

Habanero Chili

12 gram
150 gram
Deze chili peper word veel verwerkt in o.a. Chili con carne, Indiase curry, bouillon, mayonaise, vleesgerechten, soepen en pasta’s. Pizza, tomate (...)

Naga Chili

30 gram
150 gram
Ook deze chili is een prima peper om te verwerken in o.a. Chili con carne. Indiase curry. Niet enkel om pit aan een gerecht te geven, maar ook als con (...)

Piment d'Espelette

40 gram
250 gram
Piment d’Espelette gebruikt u als een peper. Het wordt onder andere toegepast als onderdeel bij de rijping van de beroemde Bayonne ham. Gebruik Pime (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Piri Piri

200 gram
Deze chili variant Cayenne, Pili Pili of Piri Piri is een vast ingrediënt van o.a. Chili con carne. Indiase curry. Niet enkel om pit aan een gerecht (...)

Gedroogde Daslook

15 gram
250 gram
Daslook is een Lente-ingrediënt en past zo perfect bij lentelam, verse aardappelen, morieljes (risotto) en asperges (velouté samen met kip). Daslook (...)

Gedroogde Dille

15 gram
100 gram
Deze gevriesdroogde dille uit Frankrijk word veel gebruikt in de europese en aziatische keuken en heeft veel van de intensiteit van de verse dille beh (...)

Gedroogde Heilige Basilicum

25 gram
250 gram
Onze Heilige Basilicum is de "witte" soort. Deze heeft lichtgroene bladeren met een lichtgrijze teint, stompe uiteinden en witte stengels. In een Indi (...)

Gedroogde Oregano

15 gram
250 gram
Tijdens het meekoken van Oregano in gerechten neemt de smaak toe (perfect in tomatensauzen te verwerken). Dus dit kruid kan perfect aan het begin van (...)

Gedroogde Rozemarijn

20 gram
250 gram
Rozemarijn is een kruid dat prachtig verwerkt kan worden in marinades, salades, in gebak, gerechten met ei, visgerechten (geroosterd en gegrild), vlee (...)

Gedroogde Thijm

20 gram
250 gram
Thijm is een kruid dat prachtig verwerkt kan worden in marinades, salades, gerechten met ei, visgerechten, vlees- en gevogelte gerechten, groentegerec (...)

Gedroogde Wilde Basilicum

30 gram
250 gram
Combineer dit kruid met een zoete tomaat met Provençaalse pistou soep over lasagne of door wilde rijst, een mousse van wijting of een carpaccio van (...)

Gemengde Kruiden

250 gram
Strooi en rub dit kruiden mengsel over konijn en gibelotte of wildvlees, verwerk het in sauzen en marinades, rub met gegrild vlees op de barbecue en i (...)

Mélange d'herbes de Provence

60 gram
Dit mengsel van 100% Franse aromatische planten die onder de zon van het Middellandse Zeegebied groeien, zal een Provençaals tintje aan uw gerechten (...)

Venkel

500 gram
Door de krachtige aroma’s past het goed in groentesoep, bij delicate vis, door tomatensalades of bij gegrild vlees. Lekker bij gevogelte geserveerd (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster