[ERROR]

Tijdelijk niet leverbaar

Albufera Rijst

500 gram
Deze rijst wordt aanbevolen voor mediterrane gerechten, vooral Paëlla en andere typisch Valenciaanse gerechten. Zoals Arroz a Banda of All i Pebre gemaakt met paling vers gevangen uit het m (...)

Albufera Rijst

1000 gram
Deze rijst wordt aanbevolen voor mediterrane gerechten, vooral Paëlla en andere typisch Valenciaanse gerechten. Zoals Arroz a Banda of All i Pebre gemaakt met paling vers gevangen uit het m (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Albufera Rijst

500 gram
5000 gram
Deze rijst wordt aanbevolen voor mediterrane gerechten, vooral Paëlla en andere typisch Valenciaanse gerechten. Zoals Arroz a Banda of All i Pebre gemaakt met paling vers gevangen uit het m (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Arborio Rijst

500 gram
5000 gram
Deze rijst wordt aanbevolen om risotto's te bereiden. De bouillon moet geleidelijk worden toegevoegd tijdens het koken.

Bomba Rijst

500 gram
500 gram
1000 gram
5000 gram
Het wordt niet dik en korrels barsten niet open tijdens het kookproces. Het kan intense smaken behouden dankzij de grote hoeveelheid vloeistof die het absorbeert. En de korrels zijn en blijv (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Carnaroli Rijst

500 gram
5000 gram
Medium en parelmoer, van een groot formaat. Het komt oorspronkelijk uit de Po-vallei Lombardije en Piemonte (Italië) en word beschouwd als de koning van de Italiaanse rijst.
Tijdelijk niet leverbaar

Carnaroli Rijst

1000 gram
Medium en parelmoer, van een groot formaat. Het komt oorspronkelijk uit de Po-vallei Lombardije en Piemonte (Italië) en word beschouwd als de koning van de Italiaanse rijst.

Wilde Rijst

500 gram
500 gram
5000 gram
De rijst heeft een diepe nootachtige smaak en is heerlijk met enkel boter en zout in stoofschotels, salads of soep, als bijgerecht of als vulling voor vlees

Zwarte Rijst

500 gram
500 gram
5000 gram
Een rijstkorrel met een natuurlijke ebbenhouten/ diepzwarte kleur, dat dieppaars word tijdens het koken. Hierdoor word het ook wel Paarse rijst genoemd. De kleur is een resultaat van een ant (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster