[ERROR]

Getoonde artikelen zijn een greep uit alle onderliggende categoriën. Voor het volledige assortiment selecteer de betreffende productgroep :
NIET LEVERBAAR VOOR ONBEPAALDE TIJD

Bonito Furikake

50 gram
500 gram
Deze Furikake heeft als Hoofd Ingredient Bonito (Gestreepte tonijn). IN combinatie met o.a. de geroosterde sesamzaden is dit een perfecte toevoeging a (...)

Kinako

1000 gram
Kinako wordt gebruikt in gebak, bijvoorbeeld bij het maken van ijs, of gemengd met suiker om het over een cake of gebakjes te strooien. Het kan ook ge (...)

Milde Vegan Curry Kazetohikari

360 gram
Deze milde vegan Curry is Licht kruidig en zoet. In Japan wordt curry op veel manieren gekookt en heeft een grote diversiteit. Deze Curry is ideaal me (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Nori en Sesam Furikake

30 gram
Deze sesam & Nori Furikake wordt over het algemeen over rijst gestrooid om smaak en kleur toe te voegen. het kan ook worden gebruikt op vis, salades, (...)

Sesam Dashi Furikake

55 gram
500 gram
Een specerij mengsel van Sesam en Dashi gecombineerd dat zorgt voor hazelnoot tonen en bonito aroma's. Heerlijk in salades, gefrituurde groenten, rijs (...)

Sesam Kimchi Furikake

80 gram
500 gram
1000 gram
Deze sesamzaden met Kimchi specerijen mengsel uit Japan deze sesamzaden met Kimchi zijn een perfecte crunchy ietwat pittige smaakmaker voor sauzen. He (...)

Sesam met Yuzu

1000 gram
Deze sesamzaadjes met yuzu zijn geschikt voor zowel hartige als zoete gerechten: sorbets, fruitsalades, cakes ... Ze passen perfect bij vis en zeevruc (...)

Shichimi Osaka

15 gram
Deze zeer kruidige mix voegt smaak toe aan elk gerecht. Het wordt vaak gebruikt in soepen, noedels of om salades of op rijst gebaseerde gerechten te k (...)
NIET LEVERBAAR VOOR ONBEPAALDE TIJD

Ume Furikake

58 gram
Deze Furikake is een specerij mengsel van geroosterde sesamzaden met o.a. stukjes gepekelde japane pruim die het een 'frisje'heeft. Een knapperig, zuu (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Wasabi Furikake

55 gram
Deze sesamzaden & Wasabi specerijen mengsel uit Japan is een perfecte crunchy ietwat pikante smaakmaker voor sauzen. Heerlijk ook in combinatie met to (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster