[ERROR]

Sauzen & Dressings

Sauzen & Dressings

Tijdelijk NIet Leverbaar !

Chutney Aceto Balsamico Ui en Pruim

195 gram
Deze chutney met pruim, ui en aceto balsamico is overheerlijk in combinatie met ganzenlever, terrines, kazen en konijn. TIP: Het smelt delicaat en r (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Chutney Bosbes en Appel

195 gram
480 gram
Deze chutney met bosbes, aalbes en appel is een perfecte begeleider van wild verwerkt in sauzen, wildterrine en exotisch fruit. Door de zoetere tonen (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Chutney Citroen Sesam en Munt

195 gram
480 gram
Deze chutney met citroen, munt en sesam is een heerlijk ingredient van deeg, risotto, vis en gerechten met wit vlees. Heerlijk in combinatie met gemar (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Chutney Gember Kastanje en Pompoen

195 gram
Deze chutney met pompoen, gember en kastanje is de perfecte begeleider van peterseliekaas, kalfsvlees, varkensgebraad, antipasti en ganzenlever. Heerl (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Chutney Kaneel Zwarte Bes en Rode Kool

195 gram
Deze chutney met zwarte bes, kaneel en rode kool is zeer mgeschikt in combinatie met eend, geroosterde gans en sauzen waarin wild is verwerkt. Heerlij (...)

Chutney Mango en Penja Peper

90 gram
Heerlijke chutney die zeer geschikt is om als ingrediënt te gebruiken van curries (in combinatie met bijvoorbeeld krab), gecombineerd met wit vlees ( (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Chutney Selderij Groene Citroen en Kardemom

195 gram
480 gram
Deze chutney is een perfecte begeleider van gerookte vis, gevogelte, risotto, vlees- en visfondue, foie gras en terrine.
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Chutney Sinaasappel Rozemarijn en Zwarte Sesam

195 gram
480 gram
Deze chutney met sinaasappel, rozemarijn en zwarte sesam gaat prachtig samen met gerookte ham, fondue, zomergroenten en verscheidene kazen. TIP: Pas (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Chutney Tomaat Peper en Salie

195 gram
Deze chutney met citroen, munt en sesam is een perfect ingredient in gerechten met verwerkt geroosterde gevogelte, verse kazen, groenten en gestoomde (...)

Chutney Vijg en Penja Peper

90 gram
Deze chutney van vijgen met penja peper is heerlijk zoet en licht pittig. Perfect in combinatie met foie gras, geiten- en schapenkaas.

Dijon Mosterd met Trappeur Specerijen

100 gram
Deze mooie zoet-zoute-spicy combinatie is een perfect ingredient van uw gerechten met wit- of roodvlees, vis en charcuterie (fijne vleeswaren als parm (...)

Dijon Mosterd met Truffel

100 gram
Verwerk deze mosterd in uw aioli. Ook heerlijk als ingrediënt van gerechten met kip en abrikoos, rundvlees carpaccio (met mosterd verwerkt in de vina (...)

Mosterd de Brive Druivenmost

200 gram
‘Moutarde de Brive’ is een mosterd variant van enkel druivenmost zonder kleurstoffen. Een zoete, kruidige verrijking van gerechten. Heerlijk bijvo (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Aceto Balsamico Parels

50 gram
Aceto Balsamico Parels Kaviaar Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van zure zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gasten doo (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Framboos en Balsama Bianco Parels

50 gram
Framboos Balsamico Parels Kaviaar Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van frisse zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gas (...)

Granaatappel en Balsama Bianco Parels

50 gram
Balsama Bianco Parels Kaviaar met Granaatappel Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van frisse zoetheid toe aan elk gerecht. (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Honing Parels

50 gram
Honing Parels Kaviaar
Tijdelijk niet leverbaar

Limoen en Balsama Bianco Parels

50 gram
Limoen Balsamico Parels Kaviaar Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van frisse zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gaste (...)

Ponzu Parels

50 gram
Stel je deze moleculaire yuzu parels voor in een garnalen avocado salade, carpaccio van zalm of rundvlees, op een vis, op gerookte zalm, over oesters, (...)

Truffel en Aceto Balsamico Parels

50 gram
Aceto Balsamico Parels Kaviaar met Truffel Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van zure zoetheid toe aan elk gerecht. Verras u (...)

Vijg en Balsama Bianco Parels

50 gram
Vijg Balsamico Parels Kaviaar Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van frisse zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gasten (...)
WEER VOLOP VOORRAAD

Yuzu Parels

50 gram
Stel je deze moleculaire yuzu parels voor in een garnalen avocado salade, carpaccio van zalm of rundvlees, op een vis, op gerookte zalm, over oesters, (...)

Bruschetta al Tartufo

290 gram
De meeste Toscaanse maaltijden beginnen met bruschettas. Een sneetje geroosterd brood besmeerd met kippenleverpaté of andere paté (crostino) tot aan (...)

Bruschetta Classica

290 gram
De meeste Toscaanse maaltijden beginnen met bruschettas. Een sneetje geroosterd brood besmeerd met kippenleverpaté of andere paté (crostino) tot aan (...)

Bruschetta Piccante

290 gram
De meeste Toscaanse maaltijden beginnen met bruschettas. Een sneetje geroosterd brood besmeerd met kippenleverpaté of andere paté (crostino) tot aan (...)

Colombo Paste

85 gram
Een makkelijke toepassing is uw filet van gevogelte of vis in te smeren met deze geconcentreerde Colombo crème. Doe dit 1 uur voordat je deze gaat ba (...)

Gekonfijte citroen uit Marokko

330 gram
Dit met zout gekonfijte citroen is een smaakvolle citroen uit Marokko. Groter en geuriger dan de gewone citroen, het heeft bloemige noten van bergam (...)

Gel van Piment d'Espelette

90 gram
Deze gelei van Piment d’Espelette is zeer verrassend en kan met heel veel gerechten gecombineerd worden. Heerlijk bijvoorbeeld in combinatie met oud (...)

Gember creme

100 gram
Deze gember creme is heerlijk verwerkt in stoofschotels, in bouillons, soep. Ook heerlijk met kaas als voorgerecht in combinatie met verse groenten. O (...)

Gevogelte Fond

100 gram
Fond kan als basis gebruikt worden voor een (bruine) saus, bruine ragouts, stampot of soep. Het ontstaat bij bakken, braden en koken van groenten, vru (...)

Harissa paste

85 gram
Verwerk deze geconcentreerde saus bij de bereiding van soep, stoofgerechten, sauzen, vleesgerechten, pastasaus, pizza, hummus, falafel, visgerechten, (...)

Indiase Curry Paste

85 gram
Gebruik deze geconcentreerde currysaus voor het bereiden van gerechten met gevogelte, lam of konijn. Laat het 6 uur marineren en gril het vervolgens (...)

Kalfsvlees Fond

100 gram
Fond kan als basis gebruikt worden voor een (bruine) saus, bruine ragouts, stampot of soep. Het ontstaat bij bakken, braden en koken van groenten, vru (...)

Knoflook creme

100 gram
Smeer van deze crème een klein beetje over je gegrilde aardappelen, meng het door je stoofschotels, roer het door je vinaigrette, verwerk het in sauz (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Pesto Genovese

130 gram
Voeg pesto, samen met een scheutje olijfolie, aan gekookte pasta toe en het gerecht is klaar. Aan tafel kan er eventueel nog wat geraspte Parmezaanse (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Pesto Rosso

130 gram
Voeg pesto rosso, samen met een scheutje olijfolie, aan gekookte pasta toe en het gerecht is klaar. Aan tafel kan er eventueel nog wat geraspte Parmez (...)

Pistache Paste

100 gram
Deze pistache creme kleurt en aromatiseert op fantastische wijze de wereld van de pâtisserie: macarons, ijs, slagroom etc.
NIEUW!

Pittige Espelette Pepersaus

100 ml
Deze pittige saus is gemaakt op basis van een traditioneel recept met Espelette chilipeper. De fruitige tonen en aroma's domineren zelfs de intense ch (...)

Puree van Piment d'Espelette

90 gram
Puree van de Piment d´Espelette heeft zeer geconcentreerde smaken en aroma´s en zal het smaakgehalte van uw stoofschotels en vinaigrettes verhogen! (...)

Sugo ai Peperoni BIOLOGISCH

290 gram
Deze sauzen bevatten de beste tomaten en groenten afkomstig uit de Vesuvio vallei in het Campania gebied. De toscaanse koks voegen olijfolie toe en m (...)

Sugo al Basilico BIOLOGISCH

290 gram
Deze sauzen bevatten de beste tomaten en groenten afkomstig uit de Vesuvio vallei in het Campania gebied. De toscaanse koks voegen olijfolie toe en m (...)

Sugo all'Arrabbiata BIOLOGISCH

290 gram
Deze sauzen bevatten de beste tomaten en groenten afkomstig uit de Vesuvio vallei in het Campania gebied. De toscaanse koks voegen olijfolie toe en m (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster