[ERROR]

Sauzen & Dressings

Getoonde artikelen zijn een greep uit alle onderliggende categoriën. Voor het volledige assortiment selecteer de betreffende productgroep :

Chutney Aceto Balsamico Ui en Pruim

195 gram
Deze chutney met pruim, ui en aceto balsamico is overheerlijk in combinatie met ganzenlever, terrines, kazen en konijn. TIP: Het smelt delicaat en r (...)

Chutney Bosbes en Appel

195 gram
480 gram
Deze chutney met bosbes, aalbes en appel is een perfecte begeleider van wild verwerkt in sauzen, wildterrine en exotisch fruit. Door de zoetere tonen (...)

Chutney Citroen Sesam en Munt

195 gram
480 gram
Deze chutney met citroen, munt en sesam is een heerlijk ingredient van deeg, risotto, vis en gerechten met wit vlees. Heerlijk in combinatie met gemar (...)

Dijon Mosterd met Trappeur Specerijen

100 gram
Deze mooie zoet-zoute-spicy combinatie is een perfect ingredient van uw gerechten met wit- of roodvlees, vis en charcuterie (fijne vleeswaren als parm (...)

Dijon Mosterd met Truffel

100 gram
Verwerk deze mosterd in uw aioli. Ook heerlijk als ingrediënt van gerechten met kip en abrikoos, rundvlees carpaccio (met mosterd verwerkt in de vina (...)

Aceto Balsamico Parels

50 gram
Aceto Balsamico Parels Kaviaar Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van zure zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gasten doo (...)

Framboos en Balsama Bianco Parels

50 gram
Framboos Balsamico Parels Kaviaar Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van frisse zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gas (...)

Granaatappel en Balsama Bianco Parels

50 gram
Balsama Bianco Parels Kaviaar met Granaatappel Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van frisse zoetheid toe aan elk gerecht. (...)

Colombo Paste

85 gram
Een makkelijke toepassing is uw filet van gevogelte of vis in te smeren met deze geconcentreerde Colombo crème. Doe dit 1 uur voordat je deze gaat ba (...)

Gel van Piment d'Espelette

90 gram
Deze gelei van Piment d’Espelette is zeer verrassend en kan met heel veel gerechten gecombineerd worden. Heerlijk bijvoorbeeld in combinatie met oud (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Gember creme

100 gram
Deze gember creme is heerlijk verwerkt in stoofschotels, in bouillons, soep. Ook heerlijk met kaas als voorgerecht in combinatie met verse groenten. O (...)

(C) 2021 Cavad'or - Alle rechten voorbehouden

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster