[ERROR]

Sauzen & Dressings

Sauzen & Dressings

Chutney Mango en Penja Peper

90 gram
Heerlijke chutney die zeer geschikt is om als ingrediënt te gebruiken van curries (in combinatie met bijvoorbeeld krab), gecombineerd met wit vlees (kip), met varkensvlees en met kaas. Het (...)

Chutney Vijg en Penja Peper

90 gram
Deze chutney van vijgen met penja peper is heerlijk zoet en licht pittig. Perfect in combinatie met foie gras, geiten- en schapenkaas.

Dijon Mosterd met Trappeur Specerijen

100 gram
Ontdek de mosterdmix van de trappeur * Trappeur's mosterd wordt gemaakt met de bekende Canadese blend. Dit is een geweldige combinatie van zoet/zout/pikant. Gebruik het om uw vlees te verr (...)

Dijon Mosterd met Truffel

100 gram
Verwerk deze mosterd in uw aioli. Ook heerlijk als ingrediënt van gerechten met kip en abrikoos, rundvlees carpaccio (met mosterd verwerkt in de vinaigrette). Prachtig verwerkt in een truff (...)

Mosterd de Brive Druivenmost

200 gram
‘Moutarde de Brive’ is een mosterd variant van enkel druivenmost zonder kleurstoffen. Een zoete, kruidige verrijking van gerechten. Heerlijk bijvoorbeeld als begeleider van vleeswaren, z (...)

Aceto Balsamico Parels

50 gram
Aceto Balsamico Parels Kaviaar Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van zure zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gasten door de parels te strooien over gevulde eie (...)

Granaatappel en Balsama Bianco Parels

50 gram
Balsama Bianco Parels Kaviaar met Granaatappel Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van frisse zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gasten door de parels te stroo (...)

Ponzu Parels

50 gram
Stel je deze moleculaire yuzu parels voor in een garnalen avocado salade, carpaccio van zalm of rundvlees, op een vis, op gerookte zalm, over oesters, op Coquilles Saint-Jacques of een sinaa (...)

Truffel en Aceto Balsamico Parels

50 gram
Aceto Balsamico Parels Kaviaar met Truffel Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van zure zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gasten door de parels te strooien over (...)

Vijg en Balsama Bianco Parels

50 gram
Vijg Balsamico Parels Kaviaar Een theelepel balsamico Parels veroorzaakt een uitbarsting van frisse zoetheid toe aan elk gerecht. Verras uw gasten door de parels te strooien over vanille- (...)

Yuzu Parels

50 gram
Stel je deze moleculaire yuzu parels voor in een garnalen avocado salade, carpaccio van zalm of rundvlees, op een vis, op gerookte zalm, over oesters, op Coquilles Saint-Jacques of een sinaa (...)

BBQ Saus Fire 'n Spice

500 ml
Premium BBQ saus en glaze met een vleugje pit De kroon op de productlijn van The Fire Station is de BBQ saus en glaze Fire ‘n Spice. Echt een aanrader. Waarom? Hij is gewoon superlekker e (...)

Colombo Paste

85 gram
Een makkelijke toepassing is uw filet van gevogelte of vis in te smeren met deze geconcentreerde Colombo crème. Doe dit 1 uur voordat je deze gaat bakken of aanbraden.

Gekonfijte citroen uit Marokko

330 gram
Dit met zout gekonfijte citroen is een smaakvolle citroen uit Marokko. Groter en geuriger dan de gewone citroen, het heeft bloemige noten van bergamot. Het vruchtvlees, fijn en delicaat, e (...)

Gel van Piment d'Espelette

90 gram
Deze gelei van Piment d’Espelette is zeer verrassend en kan met heel veel gerechten gecombineerd worden. Heerlijk bijvoorbeeld in combinatie met oude gerijpte harde kazen,

Gevogelte Fond

100 gram
Fond kan als basis gebruikt worden voor een (bruine) saus, bruine ragouts, stampot of soep. Het ontstaat bij bakken, braden en koken van groenten, vruchten, vis of vlees. Door het inkoken va (...)

Harissa paste

85 gram
Verwerk deze geconcentreerde saus bij de bereiding van soep, stoofgerechten, sauzen, vleesgerechten, pastasaus, pizza, hummus, falafel, visgerechten, couscous, deegwaren, rijstgerechten, lam (...)

Indiase Curry Paste

85 gram
Gebruik deze geconcentreerde currysaus voor het bereiden van gerechten met gevogelte, lam of konijn. Laat het 6 uur marineren en gril het vervolgens op de barbecue. Perfect voor snelle mar (...)

Kalfsvlees Fond

100 gram
Fond kan als basis gebruikt worden voor een (bruine) saus, bruine ragouts, stampot of soep. Het ontstaat bij bakken, braden en koken van groenten, vruchten, vis of vlees. Door het inkoken va (...)

Knoflook creme

100 gram
Smeer van deze crème een klein beetje over je gegrilde aardappelen, meng het door je stoofschotels, roer het door je vinaigrette, verwerk het in sauzen, je aïoli en pesto. Of smeer het ov (...)

Pistache Paste

100 gram
Deze pistache creme kleurt en aromatiseert op fantastische wijze de wereld van de pâtisserie: macarons, ijs, slagroom etc.

Pittige Espelette Pepersaus

100 ml
Deze pittige saus is gemaakt op basis van een traditioneel recept met Espelette chilipeper. De fruitige tonen en aroma's domineren zelfs de intense chilismaak. Voeg het toe aan je sauzen, ma (...)

Puree van Piment d'Espelette

90 gram
Puree van de Piment d´Espelette heeft zeer geconcentreerde smaken en aroma´s en zal het smaakgehalte van uw stoofschotels en vinaigrettes verhogen! Gebruik het als basis in sauzen en jus, (...)

Tahini

180 gram
Tahini Deze witte sesamcrème, beter bekend als Tahini, komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en is perfect bij het koken, ter vervanging van crème fraîche, of eenvoudiger als toast m (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Tajine Paste

85 gram
Deze ‘geconcentreerde saus’ hoef je enkel te verwerken in je stoofgerecht en alle warme ‘flavours’ van de oorspronkelijke Tajine zullen worden toegevoegd. Het ideale vlees dat veel g (...)

Tandoori Paste

90 gram
Deze geconcentreerde tandoorisaus is heerlijk in combinatie met wit vlees, coquilles, gamba's, verwerkt in marinades, gecombineerd met rijst of bij een self-made tajine. Heerlijk gemengd doo (...)

Tex Mex Paste

90 gram
Deze geconcentreerde crème is 'culinair Mexico in een potje'. Verwerk het in uw marinades voor vlees of vis, als tafelsaus bij koud vlees of gemengd met wat room voor een spannende dip!

Vis Fond

100 gram
Fond kan als basis gebruikt worden voor een (bruine) saus, bruine ragouts, stampot of soep. Het ontstaat bij bakken, braden en koken van groenten, vruchten, vis of vlees. Door het inkoken va (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster