[ERROR]

Bourbon Planifolia Vanille 2 Stokjes uit Madagaskar

6 gram
50 gram
100 gram
125 gram
178 gram
250 gram
Deze vanillestokjes van Madagaskar zijn ‘s-werelds meest gebruikte soort in de keuken. Het aroma van de Planifolia Bourbon Vanille is vol, zoet en fruitig. In de mond is het romig en zac (...)

Cacao Bonen

60 gram
Deze bonen worden in oktober geoogst en komen uit Peru. Rasp het over een romige saus. Het zal uw cakedeeg of warme chocolademelk versterken en geeft tegelijkertijd bittere en fruitige tonen (...)

Cacao Bonen Biologisch

500 gram
Deze bonen worden in oktober geoogst en komen uit Peru. Rasp het over een romige saus. Het zal uw cakedeeg of warme chocolademelk versterken en geeft tegelijkertijd bittere en fruitige tonen (...)

Citroengras

20 gram
250 gram
De Nepalezen verwelkomen gasten traditioneel in hun huis door een drankje van citroengras-kruidenthee te serveren. De citroensmaak zal de smaak van vissoepen, kip curry spiesjes, King Prawn (...)

Curry Bladeren

5 gram
U kunt de blaadjes met een vijzel tot poeder vermalen en ze vervolgens toevoegen aan uw zelfbereide soep, in een sausfond, een fricassée van groenten, een marinade voor gevogelte of aan een (...)

Fenegriek

500 gram
Strooi het over uw gebakken gevogelte, groenten en stoofschotels. Verwerk de zaden in kipmassala/ -curry, linzen-gerechten (linzenstoofpot), puree, kipspiesjes en gemarineerd gevogelte.

Fenegriekzaad

50 gram
Strooi het over uw gebakken gevogelte, groenten en stoofschotels. Verwerk de zaden in kipmassala/ -curry, linzen-gerechten (linzenstoofpot), puree, kipspiesjes en gemarineerd gevogelte.

Foelie

250 gram
Foelie is perfect om mee te bakken. Dit komt doordat de warme tonen het hartige en zoete overbruggen in rijk voedsel zoals donuts, cake en zoete aardappel- of pompoentaart.

Gecrushte Galangal Wortels

250 gram
Wanneer gemalen, is Galangal een prima ingrediënt voor kipgerechten, garnalensoep (met kokosmelk), groentebouillon en king prawn spiesjes.

Gele Citroen

100 gram
“Limu” is een essentieel ingrediënt om een zekere bitterheid en subtiele tonen van citrusvruchten te brengen in veel dagelijkse gerechten: tajines, stoofschotels, groentesoepen, gegrild (...)

Geroosterde Komijn

50 gram
500 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn betekent. De hele zaden kunt u mooi verwer (...)

Geroosterde Tonkabonen

250 gram
Door de uitgesproken vanilleachtig aroma’s zijn deze zeer geschikt om er melk of room mee te infuseren. Door dit proces laten de aroma’s het beste los . Verwerk vervolgens deze melk in e (...)

Gouden Sesam

80 gram
500 gram
500 gram
Als deze Sesam zaadjes geroosterd zijn, geeft het tonen van hazelnoot vrij die heerlijk samen gaan met brood, vis, avocado's, mango's en geroosterde appels.

Groene Anijs

500 gram
Deze gemalen anijs kan voor het bakken aan deeg toegevoegd worden. Heerlijk voor gebak, fruitvulling (voor taarten) en in verwerkt gehakt. De gemalen zaden kunnen ook worden gebruikt om thee (...)

Groene Kardemom peul

40 gram
500 gram
Kardemom wordt verwerkt in zowel hartige als zoete gerechten. Denk dan aan rijstgerechten en (zoete) curry gerechten waar de zaadjes èn de zaaddoos heel of gemalen worden gebruikt.

jeneverbes

250 gram
500 gram
Door de zachte, zoete tonen zijn de bessen perfect voor bereidingen van marinades, ragouts en stoofgerechten. Fijngestampt in een vijzel mooi in soepen en bouillons te verwerken. perfect i (...)

Jeneverbes

40 gram
Door de zachte, zoete tonen zijn de bessen perfect voor bereidingen van marinades, ragouts en stoofgerechten. Fijngestampt in een vijzel mooi in soepen en bouillons te verwerken. perfect i (...)

Kaneel Stokken

4 gram
250 gram
Smaak: Warm, zoet, kruidig, pikant. Een pracht specerij te verwerken in sauzen, curries en in patisserie. Het geeft heerlijke aroma´s af aan stoofpotten met bijvoorbeeld rundvlees of aan ee (...)

Karwij

500 gram
Karwij is een zeer populaire specerij in India waar het wordt gebruikt in gerechten met linzen, rijst en om een nootachtige smaak te geven aan curry's, groenten en bonen. U kunt het ook geb (...)

Komijn Biologisch

500 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn betekent. De hele zaden kunt u mooi verwer (...)

Komijnzaad

50 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn betekent. De hele zaden kunt u mooi verwer (...)

Koriander Biologisch

500 gram
Koriander staat ook bekend als coriander, Koriander(saat), (semence de) coriander, ketumbar en cilantro, Arabische- en Chinese peterselie. De korianderzaden worden veel verwerkt in marinades (...)

Koriander korrels

40 gram
500 gram
Koriander staat ook bekend als coriander, Koriander(saat), (semence de) coriander, ketumbar en cilantro, Arabische- en Chinese peterselie. De korianderzaden worden veel verwerkt in marinades (...)

Kororima Paradijszaad

60 gram
500 gram
In de gastronomische keuken wordt het als een vervanging voor peper gebruikt en als smaakmaker voor gerechten. Het gaat perfect samen met gestoofd rundvlees of gegrilde rode mul. Het harmo (...)

Kororima Peulen

35 gram
De hele peul van de zwarte kardemom word het meest gebruikt in gerechten die lang moeten koken, zodat de sensaties goed in het gerecht kunnen trekken. Naast dat de peulen worden gebruikt in (...)

Kruidnagel

50 gram
500 gram
Kruidnagels hebben een erg karakteristiek aroma: warm met een vleugje peper. In de mond zijn ze scherp en vurig. U kunt ze heel of gemalen gebruiken en op die manier smaak geven aan zowel zo (...)

Maanzaad

80 gram
500 gram
Deze blauwe maanzaadjes zijn een heerlijke toevoeging aan uw huisgemaakte ravioli, koolsalade, gebak, brood, bladerdeeg, patisserie vullingen, gestoomde groenten, fruitmousses en canapés. O (...)

Nootmuskaat

250 gram
500 gram
Nootmuskaat heeft een warme, sterk kruidige, subtiele smaak die past bij zowel hartig als zoet. Gebruik ze vers geraspt want gemalen verliest ze snel haar smaak. Nootmuskaat geeft een heerli (...)

Nootmuskaat Biologisch

500 gram
Nootmuskaat heeft een warme, sterk kruidige, subtiele smaak die past bij zowel hartig als zoet. Gebruik ze vers geraspt want gemalen verliest ze snel haar smaak. Nootmuskaat geeft een heerli (...)

Nootmuskaat en Foelie

40 gram
De foelie heeft een warme, aromatische smaak die wat scherper is, maar zachter en delicater dan de nootmuskaat. Nootmuskaat geeft een heerlijke toets aan pudding, vla, ijs en warme appel maa (...)

Paarse Violette Kardemom

500 gram
De aroma's van deze Paarse Kardemom van eucalyptus en menthol passen perfect bij rijst, linzen en vis. Om het beste uit uw paarse kardemom te halen, vermaalt u het grof met een stamper en v (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Peul van de Vrede Jujube

40 gram
500 gram
De tonen van zoethout en mandarijn zullen heerlijk tot hun recht komen als je de zaden pureert en over een fruitsalade of een citroensalade strooit. Plet de zaden lichtjes in een vijzel met (...)

Saffraan Negin

1 gram
10 gram
10 gram
Saffraan Negin > kleur kracht : > 250 usp Negin of 'Negine en filament' (stamper): Het is het meest excellente deel van saffraan. Het bovenste deel van de stamper (zeer rood en rijk aan kle (...)

Sesam Gouden Biologisch

500 gram
Als deze Sesam zaadjes geroosterd zijn, geeft het tonen van hazelnoot vrij die heerlijk samen gaan met brood, vis, avocado's, mango's en geroosterde appels.

Sesam Ume

60 gram
250 gram
Gebruik deze specerij zonder aarzelen over al uw salades. Het geeft een extra dimensie aan gebakken langoustines. En tilt een gerecht met tongfilet en kruiden door haar frisse zuurtje naar (...)

Steranijs

30 gram
500 gram
De specerij kan gebruikt worden in vissoepen, bij mosselen of gevogelte, in appelmoes, chocolademousse of bij stoofperen. U kunt het zowel heel als vermalen tot poeder gebruiken in stoofpott (...)

Tonka Bonen Biologisch

500 gram
Door de uitgesproken vanilleachtig aroma’s zijn deze zeer geschikt om er melk of room mee te infuseren. Door dit proces laten de aroma’s het beste los . Verwerk vervolgens deze melk in e (...)

Tonkabonen

50 gram
500 gram
Door de uitgesproken vanilleachtig aroma’s zijn deze zeer geschikt om er melk of room mee te infuseren. Door dit proces laten de aroma’s het beste los . Verwerk vervolgens deze melk in e (...)

Vanille Planifolia 2 Stokjes uit Tanzania

8 gram
Deze Planifolia Vanilla uit Tanzania komt uit het noordwesten nabij het Victoriameer in de regio Kagera. Uit het Kilimanjaro-gebied in het noorden en de regio Morogoro in het oosten. Deze va (...)

Vanille Planifolia Stokjes uit Tanzania

50 gram
100 gram
250 gram
400 gram
Deze Planifolia Vanilla uit Tanzania komt uit het noordwesten nabij het Victoriameer in de regio Kagera. Uit het Kilimanjaro-gebied in het noorden en de regio Morogoro in het oosten. Deze va (...)

Vanille Tahitensis 1 Stokje uit Tahiti

6 gram
Gebruik deze Vanilla Tahitensis uit Raiatea (Tahiti Vanille), die glanzender, vleziger en voller dan de Planifolia Bourbon vanille is, in zowel zoete als hartige gerechten. Het is bijvoorbee (...)

Vanille Tahitensis Stokjes uit Tahiti

50 gram
100 gram
250 gram
Gebruik deze Vanilla Tahitensis uit Raiatea (Tahiti Vanille), die glanzender, vleziger en voller dan de Planifolia Bourbon vanille is, in zowel zoete als hartige gerechten. Het is bijvoorbee (...)

Witte Mosterdzaad

90 gram
1000 gram
Licht roosteren in een pan voor het te vermalen. Gebruik tijdens het roosteren geen olie en roer goed om te voorkomen dat de zaadjes verbranden. Konijn in een mosterdsaus smaakt nóg lekk (...)

Zoethout

500 gram
Deze gemalen specerij combineert perfect met zoete of hartige bereidingen. Combinaties met deze specerij: sorbet, bitterkoekjes ganache, crème brulée, groentesoep, fruitcrumble, chocola (...)

Zwarte Kardemom

30 gram
500 gram
Zwarte kardemom gebruik je in pittige, stevige stoofpotten en curry’s. Het geeft veel warmte en kracht aan je gerecht. Ze combineert heel mooi met vis in een court-bouillon met specerije (...)

Zwarte Knoflook 1 hoofd

40 gram
Waar gebruikt u zwarte knoflook allemaal voor? Eigenlijk voor alles! Voeg het toe aan uw soep (inclusief de miso) en salades. Zwarte knoflookpesto. Zwarte knoflookaioli om vervolgens te serv (...)

Zwarte Limoen

15 gram
100 gram
De “Limoo” of ‘gedroogde zwarte citroen’ is een onvervangbaar ingrediënt in de Perzische keuken. Het wordt geheel of in plakjes gebruikt om stoofschotels, soepen en sauzen te bereid (...)

Zwarte Sesam

80 gram
500 gram
Een knapperig/ crunchy specerij met hazelnoot-aroma’s! Strooi over tomatensalades, rijstgerechten, vis ‘en papillote’, canapés, gefrituurde groenten en pannacottas. Ideaal in combin (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster