[ERROR]

Producten/assortiment

Klantenservice

Een vraag over een product of een vraag over een levering?
Mail ons op info@cavador.nl of bel direct op +31 (0)33 7470108!

Wilt u op de hoogte zijn? Schrijf in op onze nieuwsbrief en u ontvangt de nieuwe producten en aanbiedingen in uw e-mailbox.

Aanmelden
Getoonde artikelen zijn een greep uit alle onderliggende categoriën. Voor het volledige assortiment selecteer de betreffende productgroep :

Bourbon Planifolia Vanille 2 Stokjes uit Madagaskar

6 gram
50 gram
100 gram
250 gram
Deze vanillestokjes van Madagaskar zijn ‘s-werelds meest gebruikte soort in de keuken. Het aroma van de Planifolia Bourbon Vanille is vol, zoet en (...)

Cacao Bonen

60 gram
Deze bonen worden in oktober geoogst en komen uit Peru. Rasp het over een romige saus. Het zal uw cakedeeg of warme chocolademelk versterken en geeft (...)

Cacao Bonen Biologisch

500 gram
Deze bonen worden in oktober geoogst en komen uit Peru. Rasp het over een romige saus. Het zal uw cakedeeg of warme chocolademelk versterken en geeft (...)

Citroengras

20 gram
250 gram
De Nepalezen verwelkomen gasten traditioneel in hun huis door een drankje van citroengras-kruidenthee te serveren. De citroensmaak zal de smaak van vi (...)

Curry Bladeren

5 gram
U kunt de blaadjes met een vijzel tot poeder vermalen en ze vervolgens toevoegen aan uw zelfbereide soep, in een sausfond, een fricassée van groenten (...)

Fenegriek

500 gram
Strooi het over uw gebakken gevogelte, groenten en stoofschotels. Verwerk de zaden in kipmassala/ -curry, linzen-gerechten (linzenstoofpot), puree, ki (...)

Foelie

250 gram
Foelie is perfect om mee te bakken. Dit komt doordat de warme tonen het hartige en zoete overbruggen in rijk voedsel zoals donuts, cake en zoete aarda (...)

Gecrushte Galangal Wortels

250 gram
Wanneer gemalen, is Galangal een prima ingrediënt voor kipgerechten, garnalensoep (met kokosmelk), groentebouillon en king prawn spiesjes.

Gele Citroen

100 gram
“Limu” is een essentieel ingrediënt om een zekere bitterheid en subtiele tonen van citrusvruchten te brengen in veel dagelijkse gerechten: tajine (...)

Geroosterde Komijn

50 gram
500 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)

Geroosterde Tonkabonen

250 gram
Door de uitgesproken vanilleachtig aroma’s zijn deze zeer geschikt om er melk of room mee te infuseren. Door dit proces laten de aroma’s het beste (...)

Gouden Sesam

80 gram
500 gram
Als deze Sesam zaadjes geroosterd zijn, geeft het tonen van hazelnoot vrij die heerlijk samen gaan met brood, vis, avocado's, mango's en geroosterde a (...)

Groene Anijs

500 gram
Deze gemalen anijs kan voor het bakken aan deeg toegevoegd worden. Heerlijk voor gebak, fruitvulling (voor taarten) en in verwerkt gehakt. De gemalen (...)

Groene Kardemom

40 gram
500 gram
Kardemom wordt verwerkt in zowel hartige als zoete gerechten. Denk dan aan rijstgerechten en (zoete) curry gerechten waar de zaadjes èn de zaaddoos h (...)

jeneverbes

250 gram
500 gram
Door de zachte, zoete tonen zijn de bessen perfect voor bereidingen van marinades, ragouts en stoofgerechten. Fijngestampt in een vijzel mooi in soe (...)

Jeneverbes

40 gram
Door de zachte, zoete tonen zijn de bessen perfect voor bereidingen van marinades, ragouts en stoofgerechten. Fijngestampt in een vijzel mooi in soe (...)

Kaneel Stokken

4 gram
250 gram
Smaak: Warm, zoet, kruidig, pikant. Een pracht specerij te verwerken in sauzen, curries en in patisserie. Het geeft heerlijke aroma´s af aan stoofpot (...)

Karwij

500 gram
Karwij is een zeer populaire specerij in India waar het wordt gebruikt in gerechten met linzen, rijst en om een nootachtige smaak te geven aan curry's (...)

Komijn

50 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)

Komijn Biologisch

500 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)

Koriander

40 gram
500 gram
Koriander staat ook bekend als coriander, Koriander(saat), (semence de) coriander, ketumbar en cilantro, Arabische- en Chinese peterselie. De koriande (...)

Koriander Biologisch

500 gram
Koriander staat ook bekend als coriander, Koriander(saat), (semence de) coriander, ketumbar en cilantro, Arabische- en Chinese peterselie. De koriande (...)

Kororima Paradijszaad

60 gram
500 gram
In de gastronomische keuken wordt het als een vervanging voor peper gebruikt en als smaakmaker voor gerechten. Het gaat perfect samen met gestoofd ru (...)

Kororima Peulen

35 gram
De hele peul van de zwarte kardemom word het meest gebruikt in gerechten die lang moeten koken, zodat de sensaties goed in het gerecht kunnen trekken. (...)

Kruidnagel

50 gram
500 gram
Kruidnagels hebben een erg karakteristiek aroma: warm met een vleugje peper. In de mond zijn ze scherp en vurig. U kunt ze heel of gemalen gebruiken e (...)

Maanzaad

80 gram
Deze blauwe maanzaadjes zijn een heerlijke toevoeging aan uw huisgemaakte ravioli, koolsalade, gebak, brood, bladerdeeg, patisserie vullingen, gestoom (...)

Maanzaad

500 gram
Deze blauwe maanzaadjes zijn een heerlijke toevoeging aan uw huisgemaakte ravioli, koolsalade, gebak, brood, bladerdeeg, patisserie vullingen, gestoom (...)

Nootmuskaat Biologisch

500 gram
Nootmuskaat heeft een warme, sterk kruidige, subtiele smaak die past bij zowel hartig als zoet. Gebruik ze vers geraspt want gemalen verliest ze snel (...)

Nootmuskaat en Foelie

40 gram
100 gram
500 gram
De foelie heeft een warme, aromatische smaak die wat scherper is, maar zachter en delicater dan de nootmuskaat. Nootmuskaat geeft een heerlijke toets (...)

Paarse Violette Kardemom

500 gram
De aroma's van deze Paarse Kardemom van eucalyptus en menthol passen perfect bij rijst, linzen en vis. Om het beste uit uw paarse kardemom te halen, (...)

Peul van de Vrede Jujube

40 gram
500 gram
De tonen van zoethout en mandarijn zullen heerlijk tot hun recht komen als je de zaden pureert en over een fruitsalade of een citroensalade strooit. (...)

Saffraan Negin

1 gram
10 gram
10 gram
Saffraan Negin > kleur kracht : > 250 usp Negin of 'Negine en filament' (stamper): Het is het meest excellente deel van saffraan. Het bovenste deel v (...)

Sesam Gouden Biologisch

500 gram
Als deze Sesam zaadjes geroosterd zijn, geeft het tonen van hazelnoot vrij die heerlijk samen gaan met brood, vis, avocado's, mango's en geroosterde a (...)

Sesam Ume

60 gram
250 gram
Gebruik deze specerij zonder aarzelen over al uw salades. Het geeft een extra dimensie aan gebakken langoustines. En tilt een gerecht met tongfilet (...)

Steranijs

30 gram
500 gram
De specerij kan gebruikt worden in vissoepen, bij mosselen of gevogelte, in appelmoes, chocolademousse of bij stoofperen. U kunt het zowel heel als ve (...)

Tonka Bonen Biologisch

500 gram
Door de uitgesproken vanilleachtig aroma’s zijn deze zeer geschikt om er melk of room mee te infuseren. Door dit proces laten de aroma’s het beste (...)

Tonkabonen

50 gram
500 gram
Door de uitgesproken vanilleachtig aroma’s zijn deze zeer geschikt om er melk of room mee te infuseren. Door dit proces laten de aroma’s het beste (...)

Vanille Planifolia Stokjes uit Mexico

50 gram
100 gram
250 gram
Deze Mexicaanse Planifolia vanille, geteeld, met zijn fruitige chocoladetonen is perfect voor al uw bak- en desserts. De complexe aroma's van deze Va (...)

Vanille Planifolia Stokjes uit Nieuw Guinea Papoua

50 gram
100 gram
250 gram
De fruitige en houtachtige aroma's van deze Vanille Planifolia uit Papoua passen perfect bij delicate visgerechten, wit vlees (geserveerd met een romi (...)

Vanille Planifolia Stokjes uit Tanzania

50 gram
100 gram
250 gram
Deze Planifolia Vanilla uit Tanzania komt uit het noordwesten nabij het Victoriameer in de regio Kagera. Uit het Kilimanjaro-gebied in het noorden en (...)

Vanille Tahitensis Stokjes uit Tahiti

50 gram
100 gram
250 gram
Gebruik deze Vanilla Tahitensis uit Raiatea (Tahiti Vanille), die glanzender, vleziger en voller dan de Planifolia Bourbon vanille is, in zowel zoete (...)

Witte Mosterdzaad

1000 gram
Licht roosteren in een pan voor het te vermalen. Gebruik tijdens het roosteren geen olie en roer goed om te voorkomen dat de zaadjes verbranden. Ko (...)

Zoethout

500 gram
Deze gemalen specerij combineert perfect met zoete of hartige bereidingen. Combinaties met deze specerij: sorbet, bitterkoekjes ganache, crème bru (...)

Zwarte Kardemom

30 gram
500 gram
Zwarte kardemom gebruik je in pittige, stevige stoofpotten en curry’s. Het geeft veel warmte en kracht aan je gerecht. Ze combineert heel mooi met (...)

Zwarte Knoflook 1 hoofd

40 gram
Waar gebruikt u zwarte knoflook allemaal voor? Eigenlijk voor alles! Voeg het toe aan uw soep (inclusief de miso) en salades. Zwarte knoflookpesto. Zw (...)

Zwarte Limoen

15 gram
100 gram
De “Limoo” of ‘gedroogde zwarte citroen’ is een onvervangbaar ingrediënt in de Perzische keuken. Het wordt geheel of in plakjes gebruikt om s (...)

Zwarte Sesam

80 gram
500 gram
Een knapperig/ crunchy specerij met hazelnoot-aroma’s! Strooi over tomatensalades, rijstgerechten, vis ‘en papillote’, canapés, gefrituurde gr (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster