[ERROR]

UITVERKOOP

Filter producten

Filter op type

Sluit filters
Producten/assortiment

Sorteer resultaten

Onze nieuwste aanwinsten als eerste bij u thuis?

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen, schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

Aanmelden

UITVERKOOP

Op deze pagina vind je restpartijen van hele, gemalen en gemengde specerijen die wij met zeer aantrekkelijke kortingen aanbieden.

De THT code is verstreken maar voor de kwaliteit staan wij in. Hier kunt u nu van profiteren dus wees er snel bij want: OP = OP!

Ook bieden wij hier producten aan waarvan de THT nog niet is verstreken (van wijn tot specerijen); dit om onze voorraad te verminderen. Ook hiervoor geldt; wees er snel bij want OP = OP!

Onze kruiden en specerijen zijn luchtdicht en vochtvrij verpakt en buiten direct zonlicht en hitte opgeslagen.

Ook worden ze rechtstreeks van kleine boerenbedrijven gekocht en werken wij samen met partners die gespecialiseerd zijn in betere en snellere toeleveringsketens.
Dit maakt dat deze prachtige producten ook na de minimaal gestelde houdbaarheidsdatum nog veel mooie smaaksensaties zullen toevoegen aan uw gerechten.

De producent van Japanse producten zet altijd een zeer (te) korte houdbaarheid op de labels. Dit  is cultureel gerelateerd en om er 100% zeker van te zijn dat deze niet wordt overschreden.
Het is over het algemeen nog steeds veilig om gedroogde kruiden en specerijen te consumeren die over minimale houdbaarheidsdatum heen zijn. ze zullen meestal wel wat minder intense smaak toevoegen als hun verse tegenhangers. De houdbaarheidsdatum van specerijen geeft namelijk aan in welk tijdsbestek ze de krachtigste smaak en kwaliteit zullen behouden.

4 POTJES VOORRADIG. VERMELDE PRIJS IS PER POTJE

Dijon Mosterd Gegrilde Specerijen THT VERSTREKEN

100 gram
7 POTJES VOORRADIG. VERMELDE PRIJS IS PER POTJE

Dijon Mosterd met Gegrilde Specerijen THT 2024 OP

100 gram

 

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster