[ERROR]

Caviar Party & 8 varianten

Caviar Party is een echte smaak en emotionele reis. Een luxueus pakket dat de exclusieve mogelijkheid biedt om de meest uitgebreide kaviaarcollectie op de markt te proeven: 8 kleurrijke labe (...)

Geschenk 'Kruiden Tuin de Luxe'

Een top cadeau voor de thuiskok die graag mooie kruiden gebruikt in zijn of haar keuken. In dit geschenkpakket vind je 40 gram Rozemarijn uit Marokko, 15 gram Dille uit Frankrijk, 15 gram Ba (...)

Geschenk 'Kruiden Tuin de Luxe' 2

Een top cadeau voor de thuiskok die graag mooie kruiden gebruikt in zijn of haar keuken. In dit geschenkpakket vind je 70 gram Rozemarijn van Kreta Griekenland, 20 gram Persillade een kruide (...)

Geschenk 'The Cooks Choice'

Dit geschenken pakket bestaat uit onze TOP 5 meest afgenomen producten door thuiskoks in het afgelopen jaar. Een heel mooi cadeau voor je relatie die graag met top producten bijzondere gerec (...)

Geschenk 'The Cooks Choice' 2

Dit geschenken pakket bestaat eveneens uit onze TOP 5 meest afgenomen producten door thuiskoks in het afgelopen jaar. Een heel mooi cadeau voor je relatie die graag met top producten bijzond (...)

Geschenk Badia Cellfofaan 5 varianten azijn in 40 ml flesjes

Een ambachtelijke verpakking met 5 verschillende soorten mini-azijnen van 40 ml: Vermout, Merlot, Riesling, Port en Honingazijn van Oranjebloesem. Een te gek cadeau om een heerlijke azijnp (...)

Geschenk Badia Cellofaan 4 varianten azijn van 100 ml

Handgemaakt geschenk met de 4 'BitterSweet' azijnen van 100 ML: Riesling, Merlot, Port en Oranjebloesem Honing.

Geschenk Badia Gourmet 4 varianten azijn van 100 ml

Gastronomisch geschenk met de 4 'BitterSweet' azijnen van 100 ML: Riesling, Merlot, Port en Oranjebloesem Honing.

Geschenk Badia met 12 variaties azijnen van 40 ml

Oranje 'handbeschilderde' houten kist met 12 verschillende soorten 40 ml mini-azijnen: Merlot, Riesling, Port, Sinaasappelhoning, Muscat, Vermout, Appel, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Cav (...)

Geschenk Badia met 12 variaties azijnen van 40 ml

Oranje 'handbeschilderde houten kist met 12 verschillende soorten 40 ml mini-azijnen: Merlot, Riesling, Port, Sinaasappelhoning, Muscat, Vermout, Appel, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Cava (...)

Geschenk Badia met 3 Agrodolce azijnen van 375 ml

Een met 'Paarse verf Handbeschilderde' houten kist met 3 'BitterSweet' / Agrodulce azijnen Riesling, Merlot en Port 375 ML Echt een heel bijzonder mooi cadeau voor azijnliefhebbers.

Geschenk Badia met 3 Agrodolce azijnen van 375 ml

Een met 'Getoast Gele verf Handbeschilderde' houten kist met 3 'BitterSweet' / Agrodulce azijnen Riesling, Merlot en Port 375 ML Echt een heel bijzonder mooi cadeau voor azijnliefhebbers.

Geschenk Badia rode azijnen 5 x 40 ml

Verzameling minipakjes rode en rose wijn azijn. De beste manier om al onze azijnen te proeven. Vond je ze allemaal lekker en weet je niet welke je moet kiezen? Een nieuw formaat om te (...)

Geschenk Badia witte azijnen 5 x 40 ml

Verzameling minipakjes witte wijn azijn. De beste manier om al onze azijnen te proeven. Vond je ze allemaal lekker en weet je niet welke je moet kiezen? Een nieuw formaat om te geniet (...)

Geschenk met 6 Curry varianten

Een top cadeau voor de thuiskok met een grote interesse in Curry gerechten. In dit geschenkpakket vind je een heerlijke Raz el Hanout uit Marokko, Curry Togarashi uit Japan, Milde Masala uit (...)

Geschenk met ingredienten voor een heerlijke dipsaus

GESCHENK MET INGREDIENTEN VOOR EEN INSPIRERENDE & HEERLIJKE DIPSAUS Een geschenk voor de culinaire liefhebber die graag tijdens een gezellig samenzijn of als start van een etentje gasten (...)

Geschenk met ingredienten voor een heerlijke dressing

Dit cadeau bevat ingredienten voor een Dressing van eigen recept. Verhoudingen 1:2:3 en de dressing is gereed om genoten te worden. Het staat je natuurlijk vrij om je eigen verhoudingen aan (...)

Geschenk Olijfolie & Aceto set Moli Comola

Een kwaliteits cadeau voor op uw eettafel of in uw keuken. Een luxueuze stalen houder met een fles Arbequina olijfolie extravegine en Aceto Balsamcio di Modena van Moli Coloma.

Geschenk Olijfolie 3 varianten

Voor de grote Liefhebber van Spaanse extravergine Olijfolie; een geschenkpakket met 3 varianten! De alom bekende heerlijk neutrale en zeer breed toe te passen 'Arbequina' olijfolie. De compl (...)

Geschenk Olijfolie Flor Individual

Een kwaliteits cadeau voor op uw eettafel of in uw keuken. Deze Olijfolie genaamd 'Flor' is Ongefilterd. Daarmee is het een Olijfolie extravergine met middelhoge groene fruitigheid en grote (...)

Geschenk Olijfolie Gregal Individual

Een kwaliteits cadeau voor op uw eettafel of in uw keuken. Deze Olijfolie genaamd 'Gregal' is een zeer fruitige Extravergine Olijfolie met een grote complexiteit vanwege de grote verscheiden (...)

Geschenk Olijfolie Maestro Almazara

Een kwaliteits cadeau voor op uw eettafel of in uw keuken. Deze Olijfolie genaamd 'Maestro Almazara' is een mengsel van Arbequina, Arbosana en Koroneiki. Gemengd door de molenmeester, of "Ma (...)

Geschenk Pepermolen & extra Zwarte en Gerookte Witte Peper

Penja Peper, Grand Cru Pepers uit Kameroen. Onmisbaar in de keukens van jullie thuiskokende relaties. Dit geschenk bestaat uit een mooie Pepermolen, gevuld met Witte Penja Peper, met extra ' (...)

Geschenk voor de 'Selfmade Curry Menger'

Een top cadeau voor de thuiskok die zelf Curries mengt. 11 ingredienten om zelf een Top Curry te produceren. Bestaande uit: Kurkuma (turmeric), korianderzaad, komijnzaad, venkelzaad, tellich (...)

Geschenk Zoutmolen met extra voorraad Blauw Perzisch zout

Himalaya zout, ook wel Diamant de sel genoemd, het minst verontreinigde zout op aarde. Onmisbaar in de keukens van jullie thuiskokende relaties. Dit geschenk bestaat uit een mooie Zoutmolen (...)

Geschenk Zoutmolen met extra voorraad diamant zout

Himalaya zout, ook wel Diamant de sel genoemd, het minst verontreinigde zout op aarde. Onmisbaar in de keukens van jullie thuiskokende relaties. Dit geschenk bestaat uit een mooie Zoutmolen (...)

Geschenk Zoutmolen met extra voorraad diamant zout met kruiden

Himalaya zout, ook wel Diamant de sel genoemd, het minst verontreinigde zout op aarde. Onmisbaar in de keukens van jullie thuiskokende relaties. Dit geschenk bestaat uit een mooie Zoutmolen (...)

Golden Box 4 Pleasure

Deze Golden Box hebben wij Pleasure genoemd, door de overheerlijke producten die u kunt genieten op het moment dat u deze gift opent. Ieder die van mooie Champagne en Kaviaar houdt, zal enor (...)

Golden Box 4 Stars

Deze Golden Box hebben wij 4 STARS genaamd, door de overheerlijke producten die u kunt genieten op het moment dat u deze gift opent. Ieder die van mooie Champagne en top kwaliteit Kaviaar (3 (...)

Golden Box Heaven

Deze Golden Box hebben wij Heaven genaamd, door de 'hemelse Baerii kaviaar' die u kunt genieten op het moment dat u deze gift opent. Ieder die van mooie Champagne en Kaviaar houdt, zal u van (...)

Himalaya Diamant de Sel Zout verpakt met Rasp

400 gram
Het zijn kristallen van fossiel zeezout, meer dan 260 miljoenen jaren geleden gevormd. Zonder enige vorm van milieuverontreiniging. Ze bestaan uit 100% natuurlijke kristallen en daarom zijn (...)

Oscietra Kaviaar de Luxe

Uit de 'de Luxe' reeks dit Kaviaar Geschenk met 1 tin met 30 gram top Oscietra kaviaar van de Acipenser Gueldenstadtii steur. Uit de kwekerij in Treviso van de Familie Giaveri, waar de steur (...)
reserveer alvast voor einde jaar

Panettone met Crema Balsamico

750 gram
RESERVEER & UITLEVERING VANAF START DECEMBER ... Panettone is een typische Milanese Cake, welke tegenwoordig met kerst, nieuw jaar en pasen worden genuttigd. De Cake wordt in plakken gese (...)
reserveer alvast voor einde jaar

Panettone met Crema Balsamico, Vijg en Chocolade

750 gram
RESERVEER & UITLEVERING VANAF START DECEMBER ... Panettone is een typische Milanese Cake, welke tegenwoordig met kerst, nieuw jaar en pasen worden genuttigd. De Cake wordt in plakken gese (...)

Perzisch Zout verpakt met Rasp

400 gram
Het zout is heerlijke toevoeging aan foie gras, truffel gerechten, zeevruchten en vleesgerechten. Ook perfect samen met kreeft en krab.
In November 2023 weer verkrijgbaar

Specerijen Advent Kalender 2022

Bereid 24 heerlijk smakende gerechten terwijl je wacht op Kerstmis! Deze kalender, samengesteld uit uitzonderlijke kruiden, bevat receptideeën om u te begeleiden bij het meenemen van uw sma (...)

The King and the Queen 1

Uit de 'the King & the Queen' reeks dit Kaviaar Geschenk met 1 tin met 30 gram top Baerii kaviaar van de Acipenser Baerii steur. En 1 tin met 30 gram heerlijke Oscietra kaviaar van de Acipen (...)

The King and the Queen 2

Uit de 'the King & the Queen' reeks dit Kaviaar Geschenk met 2 tins met elk 30 gram top Baerii kaviaar van de Acipenser Baerii steur. Uit de kwekerij in Treviso van de Familie Giaveri, waar (...)

The King and the Queen 3

Uit de 'the King & the Queen' reeks dit Kaviaar Geschenk met 2 tins met elk 30 gram top Oscietra kaviaar van de Acipenser Gueldenstadtii steur. Uit de kwekerij in Treviso van de Familie Giav (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster