GESLOTEN 1 t/m 10 april 2023 nav Vinitaly, Goede vrijdag en Pasen. Orders tot 12:00hr 29 mrt geplaatst worden nog uitgeleverd.
[ERROR]

6CEPAS6 Wijn geschenk nr 01

0
Uit de Rioja in Spanje komen deze bijzondere wijnen in zeer unieke flessen. 6CEPAS6 wit, rose en rood om uw relaties die Echte Rioja fans zijn heerlij (...)

Barbera d'asti Geschenk

0
Dit geschenk is voor de Piemonte liefhebbers een heel mooie verrassing. Barbera d'asti van het wijnhuis Franco Francesco. Een rode wijn met aroma’s (...)

Barolo Verticale Proeverij Geschenk

0
Voor de Echte Barolo Liefhebber! Een pakket voor een fantastische verticale proeverij met Barolo's uit de oogstjaren 2011, 2013 (Riserva) en 2015.

Montepulciano 'Madia' Geschenk

0
Een geschenk waarmee je de Montepulciano liefhebber blij maakt! Uit Abruzzo in Italie deze Montepulciano Madia met aroma’s als zwarte bessen, gedroo (...)

Primitivo Geschenk

0
Dit is een cadeau speciaal voor de Primitivo, de Vegan en Biologische wijnen liefhebbers. Deze wijn uit de hak van Italie heeft aroma's als zwart frui (...)

Rioja Tobelos Blanco 506 & Tobelos Garnacha Geschenk

0
2 uitmuntende wijnen die de huidige stroming binnen de Rioja representeren: Een rode Garnacha waar het SAP en niet zozeer de houtlagering de focus is. (...)

Rioja Tobelos Crianza Geschenk

0
Voor de echte Rioja liefhebber een heerlijke wijn van onze Rioja producent in de omgeving San Vicente de la Sonsierra en Rivas de Tereso. De zachtere (...)

Rioja Tobelos Reserva & Crianza Geschenk

0
Een pracht set wijnen van onze Rioja producent in de omgeving San Vicente de la Sonsierra en Rivas de Tereso. De Reserva met aroma's van rood en zwart (...)

Ripasso & Amarone Geschenk

0
Dit pakket is een pracht cadeau met heerlijke rode wijnen van het wijnhuis Venturini uit de omgeving Noord Verona. Een Ripasso (commercieel ook 'Bab (...)

Twee maal rood uit Puglia Geschenk

0
2 heerlijke Biologische en Vegan rode wijnen uit de hak van Italie: Puglia. Een mooie, 'jammy' en sappige Primitivo en een soepele zachte Negroamaro. (...)

Verdejo ERRE & Tobelos Crianza Geschenk

0
Wederom een Cadeau met wijnen uit Rueda en Rioja in Spoanje, maar dit keer met ons vlaggeschip Verdejo ERRE met geuren als lychee, peer, perzik en cit (...)

Verdejo Robert Vedel & Tobelos Reserva Geschenk

0
2 Toppers uit Spanje Rueda dat bekend staat om haar Verdejo en Rioja met rode wijn veelal van de Tempranillo druif. De Rode wijn is een Reserva Rioja (...)

Vermentino & Chianti Vegan Geschenk

0
Een cadeau uit Toscane in Italie. Beide Vegan wijnen van het wijnhuis Casabianca. Een Vermentino met aroma’s als peer, abrikoos, citrus, gele perzik (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster