[ERROR]

Geschenken & Accessoires

Geschenken & Accessoires

Boek Wereld van de Pepers

Boek "Terre de Poivres" Engelse versie Schrijver en wereldreiziger Erwann de Kerros: ’Beste vrienden, Met heel veel vreugde deel ik met dit opwindende nieuwe boek alles wat we hebben g (...)

Pepermolen met Witte Penja Peper

Molen: witte Penja peper . Een voorgevulde pepermolen om direct te gebruiken! . Deze transparante molen laat je de charme van een peperkorrel bewonderen. Ideaal voor dagelijks gebruik, (...)

Zoutmolen met Himalaya zout

Molen: natuurlijke Himalaya Zout . Een voorgevulde zoutmolen om direct te gebruiken! . Deze transparante molen laat je de charme van de zoutkorrels bewonderen. Ideaal voor dagelijks ge (...)
5% Asperge Actie KORTING

Asperge & 6 Top Wijnen

1 doos
Deze wijnen bevelen wij aan bij o.a. 'Asperges met enkel Gesmolten Boter', 'Asperges met Hollandaisesaus of Mayonaise','Asperges verwerkt in Sushi met Wakame en Sesam','Asperges gecombineerd (...)
5% Asperge Actie KORTING

Asperge & Duitse, Spaanse en Franse Wijnen

1 doos
Deze wijnen bevelen wij aan bij o.a. 'Asperges verwerkt in Risotto', 'Asperges met Hollandaisesaus of Mayonaise' en 'Asperges met Gesmolten Boter'.
5% Asperge Actie KORTING

Asperge & Franse Wijnen

1 doos
Deze wijnen bevelen wij aan bij o.a. 'Asperges met Gesmolten Boter', 'Asperges met Kip' en 'Witte Asperges'.
5% Asperge Actie KORTING

Asperge & Hollandaisesaus Wijnen

1 doos
Deze wijnen bevelen wij aan bij o.a. 'Asperges met Hollandaisesaus of Mayonaise'.
Good Stuff over 3 weken weer leverbaar

Asperge & Rose Wijnen

1 doos
Deze wijnen bevelen wij aan bij o.a. 'Geroosterde Asperges' en 'Asperges met Kip'.
5% Asperge Actie KORTING

Asperge & Spaanse Wijnen

1 doos
Deze wijnen bevelen wij aan bij o.a. 'Asperges verwerkt in Quiche','Asperges verwerkt in Risotto' en 'Geroosterde Asperges'.
Good Stuff over 3 weken weer leverbaar

Asperge & Witte en Rose Wijnen

1 doos
Deze wijnen bevelen wij aan bij o.a. 'Asperges met enkel Gesmolten Boter', 'Asperges met Krab', 'Asperges verwerkt in Risotto', 'Asperges in Salades' en 'Geroosterde Asperges'.

Bubbles & Sweets 03

1 doos
Binnen deze pakketten groep met enkel Champagne, Cava, Spumante en het unieke spaanse chocoladeproduct Catanies een pakket met 80 gram Classic Catanies praline, droog gekarameliseerde marcon (...)

Bubbles & Sweets 12

1 doos
Binnen deze pakketten groep met enkel Champagne, Cava, Spumante en het unieke spaanse chocoladeproduct Catanies een pakket met 500 gram Catanies met de smaken: Classic (subtiel cacao), Yogul (...)

Crispy frisse Cava & 2 varianten Catanies Geschenk

Voor de liefhebber van heerlijke crispy en mineralige Cava en 2 varianten op de Bonbons Catanies Classic met gekarameliseerde amandel omhult met cacao. De Coffee en de Dark.

VALENTIJN geschenk 01

Verras uw Valentijn met een feestelijke en heerlijke fles Cava Brut Rose met aroma's als kers,aardbei en kersen inclusief 80 gram Catanies Classic. De bonbons bestaan uit een getoaste amande (...)

VALENTIJN geschenk 02

Als uw Valentijn houdt van een mineralige frisse bubbel, dan bevelen wij deze Cava Brut Nature aan i.p.v. de Cava Brut Rose. En combineren wij de Cava met 80 gram Catanies met 80% cacao met (...)

Caviar Party & 8 varianten

Caviar Party is een echte smaak en emotionele reis. Een luxueus pakket dat de exclusieve mogelijkheid biedt om de meest uitgebreide kaviaarcollectie op de markt te proeven: 8 kleurrijke labe (...)

Geschenk 'Kruiden Tuin de Luxe'

Een top cadeau voor de thuiskok die graag mooie kruiden gebruikt in zijn of haar keuken. In dit geschenkpakket vind je 40 gram Rozemarijn uit Marokko, 15 gram Dille uit Frankrijk, 15 gram Ba (...)

Geschenk 'Kruiden Tuin de Luxe' 2

Een top cadeau voor de thuiskok die graag mooie kruiden gebruikt in zijn of haar keuken. In dit geschenkpakket vind je 70 gram Rozemarijn van Kreta Griekenland, 20 gram Persillade een kruide (...)

Geschenk 'The Cooks Choice'

Dit geschenken pakket bestaat uit onze TOP 5 meest afgenomen producten door thuiskoks in het afgelopen jaar. Een heel mooi cadeau voor je relatie die graag met top producten bijzondere gerec (...)

Geschenk 'The Cooks Choice' 2

Dit geschenken pakket bestaat eveneens uit onze TOP 5 meest afgenomen producten door thuiskoks in het afgelopen jaar. Een heel mooi cadeau voor je relatie die graag met top producten bijzond (...)

Geschenk Badia Cellfofaan 5 varianten azijn in 40 ml flesjes

Een ambachtelijke verpakking met 5 verschillende soorten mini-azijnen van 40 ml: Vermout, Merlot, Riesling, Port en Honingazijn van Oranjebloesem. Een te gek cadeau om een heerlijke azijnp (...)

Geschenk Badia Cellofaan 4 varianten azijn van 100 ml

Handgemaakt geschenk met de 4 'BitterSweet' azijnen van 100 ML: Riesling, Merlot, Port en Oranjebloesem Honing.

Geschenk Badia Gourmet 4 varianten azijn van 100 ml

Gastronomisch geschenk met de 4 'BitterSweet' azijnen van 100 ML: Riesling, Merlot, Port en Oranjebloesem Honing.

Geschenk Badia met 12 variaties azijnen van 40 ml

Oranje 'handbeschilderde' houten kist met 12 verschillende soorten 40 ml mini-azijnen: Merlot, Riesling, Port, Sinaasappelhoning, Muscat, Vermout, Appel, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Cav (...)

Geschenk Badia met 12 variaties azijnen van 40 ml

Oranje 'handbeschilderde houten kist met 12 verschillende soorten 40 ml mini-azijnen: Merlot, Riesling, Port, Sinaasappelhoning, Muscat, Vermout, Appel, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Cava (...)

Geschenk Badia met 3 Agrodolce azijnen van 375 ml

Een met 'Paarse verf Handbeschilderde' houten kist met 3 'BitterSweet' / Agrodulce azijnen Riesling, Merlot en Port 375 ML Echt een heel bijzonder mooi cadeau voor azijnliefhebbers.

Geschenk Badia met 3 Agrodolce azijnen van 375 ml

Een met 'Getoast Gele verf Handbeschilderde' houten kist met 3 'BitterSweet' / Agrodulce azijnen Riesling, Merlot en Port 375 ML Echt een heel bijzonder mooi cadeau voor azijnliefhebbers.

Geschenk Badia rode azijnen 5 x 40 ml

Verzameling minipakjes rode en rose wijn azijn. De beste manier om al onze azijnen te proeven. Vond je ze allemaal lekker en weet je niet welke je moet kiezen? Een nieuw formaat om te (...)

Geschenk Badia witte azijnen 5 x 40 ml

Verzameling minipakjes witte wijn azijn. De beste manier om al onze azijnen te proeven. Vond je ze allemaal lekker en weet je niet welke je moet kiezen? Een nieuw formaat om te geniet (...)

Geschenk met 6 Curry varianten

Een top cadeau voor de thuiskok met een grote interesse in Curry gerechten. In dit geschenkpakket vind je een heerlijke Raz el Hanout uit Marokko, Curry Togarashi uit Japan, Milde Masala uit (...)

Geschenk met ingredienten voor een heerlijke dipsaus

GESCHENK MET INGREDIENTEN VOOR EEN INSPIRERENDE & HEERLIJKE DIPSAUS Een geschenk voor de culinaire liefhebber die graag tijdens een gezellig samenzijn of als start van een etentje gasten (...)

Geschenk met ingredienten voor een heerlijke dressing

Dit cadeau bevat ingredienten voor een Dressing van eigen recept. Verhoudingen 1:2:3 en de dressing is gereed om genoten te worden. Het staat je natuurlijk vrij om je eigen verhoudingen aan (...)

Geschenk Olijfolie & Aceto set Moli Comola

Een kwaliteits cadeau voor op uw eettafel of in uw keuken. Een luxueuze stalen houder met een fles Arbequina olijfolie extravegine en Aceto Balsamcio di Modena van Moli Coloma.

Geschenk Olijfolie 3 varianten

Voor de grote Liefhebber van Spaanse extravergine Olijfolie; een geschenkpakket met 3 varianten! De alom bekende heerlijk neutrale en zeer breed toe te passen 'Arbequina' olijfolie. De compl (...)

Geschenk Olijfolie Flor Individual

Een kwaliteits cadeau voor op uw eettafel of in uw keuken. Deze Olijfolie genaamd 'Flor' is Ongefilterd. Daarmee is het een Olijfolie extravergine met middelhoge groene fruitigheid en grote (...)

Verdejo ERRE, Sauvignon Blanc Janine Vedel & Catanies

Wederom een Cadeau met wijnen uit Rueda. Voor liefhebbers van voornamelijk witte wijnen. Ons vlaggeschip Verdejo ERRE met geuren als lychee, peer, perzik en citrus. En dat unieke amandel bit (...)

Gluhwein pakket 01

1 doos
Glühwein, die warme heerlijke geuren ... Nog een aantal weken en we schrijven alweer December. Volgens oude traditie wordt er dan glühwein gedronken op de Duitse Weihnachtsmarkt. Ook (...)

Gluhwein pakket 02

1 doos
Glühwein, die warme heerlijke geuren ... Nog een aantal weken en we schrijven alweer December. Volgens oude traditie wordt er dan glühwein gedronken op de Duitse Weihnachtsmarkt. Ook (...)

Gluhwein pakket 03

1 doos
Glühwein, die warme heerlijke geuren ... Nog een aantal weken en we schrijven alweer December. Volgens oude traditie wordt er dan glühwein gedronken op de Duitse Weihnachtsmarkt. Ook (...)

Caviar Party & 8 varianten

Caviar Party is een echte smaak en emotionele reis. Een luxueus pakket dat de exclusieve mogelijkheid biedt om de meest uitgebreide kaviaarcollectie op de markt te proeven: 8 kleurrijke labe (...)

Golden Box 4 Pleasure

Deze Golden Box hebben wij Pleasure genoemd, door de overheerlijke producten die u kunt genieten op het moment dat u deze gift opent. Ieder die van mooie Champagne en Kaviaar houdt, zal enor (...)

Golden Box 4 Stars

Deze Golden Box hebben wij 4 STARS genaamd, door de overheerlijke producten die u kunt genieten op het moment dat u deze gift opent. Ieder die van mooie Champagne en top kwaliteit Kaviaar (3 (...)

Golden Box Heaven

Deze Golden Box hebben wij Heaven genaamd, door de 'hemelse Baerii kaviaar' die u kunt genieten op het moment dat u deze gift opent. Ieder die van mooie Champagne en Kaviaar houdt, zal u van (...)

Oscietra Kaviaar de Luxe

Uit de 'de Luxe' reeks dit Kaviaar Geschenk met 1 tin met 30 gram top Oscietra kaviaar van de Acipenser Gueldenstadtii steur. Uit de kwekerij in Treviso van de Familie Giaveri, waar de steur (...)

The King and the Queen 1

Uit de 'the King & the Queen' reeks dit Kaviaar Geschenk met 1 tin met 30 gram top Baerii kaviaar van de Acipenser Baerii steur. En 1 tin met 30 gram heerlijke Oscietra kaviaar van de Acipen (...)

The King and the Queen 2

Uit de 'the King & the Queen' reeks dit Kaviaar Geschenk met 2 tins met elk 30 gram top Baerii kaviaar van de Acipenser Baerii steur. Uit de kwekerij in Treviso van de Familie Giaveri, waar (...)

The King and the Queen 3

Uit de 'the King & the Queen' reeks dit Kaviaar Geschenk met 2 tins met elk 30 gram top Oscietra kaviaar van de Acipenser Gueldenstadtii steur. Uit de kwekerij in Treviso van de Familie Giav (...)
5% Lente Actie KORTING

Lente Albarino Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 van mijn favoriete Albariño wijnen van het familie wijnhuis Lagar de Costa voor de a.s. heerlijke lente dagen. Albariño uit Spanje met een 5% Lente-actie korting.
5% Lente Actie KORTING

Lente Chardonnay Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 van mijn favoriete Chardonnay wijnen voor de a.s. heerlijke lente dagen. Chardonnay uit Frankrijk en Duitsland met een 5% Lente-actie korting.
5% Lente Actie KORTING

Lente Chardonnay Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 van mijn favoriete Chardonnay wijnen voor de a.s. heerlijke lente dagen. Chardonnay uit Frankrijk en Duitsland met een 5% Lente-actie korting.
Good Stuff over 3 weken weer leverbaar

Lente Rose Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 van mijn favoriete Rosé wijnen voor de a.s. heerlijke lente dagen. Rosés uit Frankrijk en Duitsland met een 5% Lente-actie korting.
Good Stuff over 3 weken weer leverbaar

Lente Rose Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 van mijn favoriete Rosé wijnen voor de a.s. heerlijke lente dagen. Rosés uit Frankrijk en Duitsland met een 5% Lente-actie korting.
5% Lente Actie KORTING

Lente Sauvignon Blanc Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 van mijn favoriete Sauvignon Blanc wijnen voor de a.s. heerlijke lente dagen. Sauvignon Blanc uit Frankrijk, Spanje en Duitsland met een 5% Lente-actie korting.
5% Lente Actie KORTING

Lente Sauvignon Blanc Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 van mijn favoriete Sauvignon Blanc wijnen voor de a.s. heerlijke lente dagen. Sauvignon Blanc uit Frankrijk, Spanje en Duitsland met een 5% Lente-actie korting.
5% Lente Actie KORTING

Lente Verdejo Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 wijnen van mijn favoriete wijnhuis uit Rueda in Spanje Bodega Herrero voor de a.s. heerlijke lente dagen. 3 soorten Verdejo van verschillende wijngaarden van dit famili (...)
5% Lente Actie KORTING

Lente Verdejo Wijnen

1 doos
Een mooie actie met 3 wijnen van mijn favoriete wijnhuis uit Rueda in Spanje Bodega Herrero voor de a.s. heerlijke lente dagen. 3 soorten Verdejo van verschillende wijngaarden van dit famili (...)

Brune Rosse 2015 Magnum

1500 ml
"Brune Rosso" Montepulciano d'Abruzzo Riserva heeft een rijke, complexe smaak en een betoverend aroma met hints van rijpe bessen. Deze wijn is een voortreffelijke monovarietale wijn die alle (...)

Crianza Magnum Fernandez de Pierola

1500 ml
Een kersenrode wijn met intense aroma’s van rood fruit zoals moerbei met tonen van cederhout en vanille. Een vlezige fruitige wijn met geroosterd hout en vanille in de lange nasmaak.

Crianza Tobelos Magnum

1500 ml
Een kersenrode wijn met robijnrode rand. Intense neus, met aroma's van rood en zwart fruit vergezeld door kruidige tonen, kaneel, cacao, struikgewas en kreupelhout. Fijne aanzet, in balans v (...)

Montepulciano 'Colle Maggio' MAGNUM

1500 ml
Een wijn met een diepzwarte kleur en robijnrode glans. De neus is intens, met aroma's van wilde bessen en tonen van tabak, koffie en cacaopoeder. In de mond is de wijn complex, soepel en ron (...)

Tobelos Moderne Reserva Magnum

1500 ml
Tobelos reserva is een wijn gemaakt met druiven uit San Vicente de la Sonsierra en Rivas de Tereso. Een MODERNE RESERVA. Een granaatrode heldere wijn met aroma's als rood en zwart fruit zoal (...)

Tobelos Rosado Magnum

1500 ml
Een lichtroze, frisse, heldere en zalmkleurige rosé. Hoog aromatische intensiteit met een zeer elegante mix van bloemen en fruit. Tonen van honing, witte bloemen, rozenblaadjes, schil van (...)

6CEPAS6 Tinto & Blanco wijn Geschenk

De lijn 6CEPAS6 komt uit Spanje, Rioja, waarvan de witte variant vanaf hetmoment dat deze in nederland is een ware hit is. Houden mensen van Chardonnay of Sauvignon Blanc, men herkent zich s (...)

Amarone Campomasua Geschenk

Amarone voor uw Relatie die van Amarone houd welke verrast bij elke slok die genoten word. De terroir van deze wijn komt goed tot uiting in de wijn en onderscheid zich daardoor van vele ande (...)

Barbera d' asti & Arneis wijn Geschenk

Als u in Piemonte in Italie bent geweest op vakantie of voor zaken heeft u zeker herinneringen aan deze 2 wijnen. 2 houtgelagerde wijnen. Barbera d'asti top als aperitief en gecombineerd met (...)

Barbera d'asti Geschenk

Dit geschenk is voor de Piemonte liefhebbers een heel mooie verrassing. Barbera d'asti van het wijnhuis Franco Francesco. Een rode wijn met aroma’s van pruimen, kersen en zwarte bessen. En (...)

Barolo Verticale Proeverij Geschenk

Voor de Echte Barolo Liefhebber! Een pakket voor een fantastische verticale proeverij met Barolo's uit de oogstjaren 2011, 2013 (Riserva) en 2015.

Chardonnay & Kaisergarten Weingut Kramer

Een cadeau met 2 Chardonnays uit Rheinhessen Duitsland. Voor liefhebbers van voornamelijk witte wijnen. Een mineralige Chardonnay met aroma’s als citrus (grapefruit), peer, tropisch fruit (...)

Chardonnay & Sauvignon Blanc Weingut Kramer

Een cadeau met wijnen uit Rheinhessen. Voor liefhebbers van voornamelijk witte wijnen. Een overheerlijke cispy Sauvignon Blanc met aroma’s als kruiden, kruisbessen, grapefruit, witte perzi (...)

Condrieu & St. Joseph wijn Geschenk

Een pakket met de de meest beroemde wijn uit het Noorden van het Rhone gebied: 100% viognier druiven genaamd 'Condrieu' en haar broertje de rode wijn genaamd St. Joseph van 100% syrah druive (...)

Grauburgunder & Sauvignon Blanc Weingut Kramer

Een cadeau met wijnen uit Rheinhessen. Voor liefhebbers van voornamelijk witte wijnen. Een overheerlijke cispy Sauvignon Blanc met aroma’s als kruiden, kruisbessen, grapefruit, witte perzi (...)

Kaisergarten & Red Stuff Weingut Kramer

Een cadeau met een heerlijke rode en een top witte wijn uit Rheinhessen Duitsland. Voor liefhebbers van echt mooie wijnen uit Rheinhessen. Een Houtgelagerde Kaisergarten Chardonnay met aroma (...)

Langhe Nebbiolo & Bianco wijn Geschenk

Pracht cadeau voor de liefhebber van Italiaanse kwaliteits wijnen van de producent van onze Barolo wijnen uit het gebied Piemonte in Italie. De rode Langhe Nebbiolo is overheelijk als begele (...)

Merlot & Chardonnay wijn Geschenk

2 wijnen uit Veneto in de buurt van het mooie Venetie in Italie. Een heerlijk soepele en fruitige Merlot en vette, fruitige Chardonnay van het wijnhuis Moletto. Voor relaties die van Merlot (...)

Montepulciano 'Madia' Geschenk

Een geschenk waarmee je de Montepulciano liefhebber blij maakt! Uit Abruzzo in Italie deze Montepulciano Madia met aroma’s als zwarte bessen, gedroogd fruit, viooltjes en drop. De wijn is (...)

Pinot Noir Geschenk

Dit geschenk is voor de 'Pinot Noir uit de Bourgogne' liefhebbers. Een licht robijnrood gekleurde wijn met aroma’s als zwart fruit (cassis, braam), aardbeien, frambozen, viooltjes en een h (...)

Primitivo Geschenk

Dit is een cadeau speciaal voor de Primitivo, de Vegan en Biologische wijnen liefhebbers. Deze wijn uit de hak van Italie heeft aroma's als zwart fruit, blauwe bessen, vijgen, tabak, koffie, (...)

Rioja Tobelos Blanco 506 & Tobelos Garnacha Geschenk

2 uitmuntende wijnen die de huidige stroming binnen de Rioja representeren: Een rode Garnacha waar het SAP en niet zozeer de houtlagering de focus is. Krachtig en elegant in de neus, uitstek (...)

Rioja Tobelos Crianza Geschenk

Voor de echte Rioja liefhebber een heerlijke wijn van onze Rioja producent in de omgeving San Vicente de la Sonsierra en Rivas de Tereso. De zachtere Crianza met een Fijne aanzet, in balans (...)

Rioja Tobelos Reserva & Crianza Geschenk

Een pracht set wijnen van onze Rioja producent in de omgeving San Vicente de la Sonsierra en Rivas de Tereso. De Reserva met aroma's van rood en zwart fruit als bramen, zwarte bessen vergeze (...)

Ripasso & Amarone Geschenk

Dit pakket is een pracht cadeau met heerlijke rode wijnen van het wijnhuis Venturini uit de omgeving Noord Verona. Een Ripasso (commercieel ook 'Baby Amarone' genoemd. En een Top Amarone (...)

Sancerre Rouge & Blanc wijn Geschenk

Sancerre, iedereen kent de witte variant wel van 100% Sauvignon Blanc, maar wij importeren ook de zeer zeldzame rode variant van 100% Pinot Noir. Een must have voor de relatie van u, waarvan (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster