[ERROR]

Tijdelijk niet leverbaar

Bianchetto truffel in eigen vocht

80 gram
Deze hele Bianchetto of ‘Wit-achtige’ truffel is een geconserveerde gastronomische truffel. Heerlijk om ook buiten het truffel seizoen te gebruik (...)

Truffel boter bianchetto

80 gram
Deze truffel boter is optimaal te gebruiken voor elk type pasta. Maar bij uitstek voor de tagliatelle, tagliolini en kleine maccheroni om een luxueus (...)

Truffel honing

40 gram
120 gram
250 gram
Deze truffelhoning is een ware delicatesse in combinatie met prosciutto, eend, verse vijgen, appel en peer en last but not least met zalm! Enkel ins (...)

Truffel olie van witte truffel

55 ml
100 ml
250 ml
Deze olie is heerlijk om over gevogelte, vlees en vis te sprenkelen, maar ook een omelet, gegrilde groenten of paddestoelen worden er nog lekkerder do (...)
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Truffel salsa

90 gram
180 gram
500 gram
Salsa tartufaio, een saus met aroma’s van truffel, olijven, kappertjes en ansjovis. Deze saus kunt u zonder haar aan te passen genieten als dip, om (...)
NIEUW!

Zomertruffel geschaafd in olie

30 gram
50 gram
90 gram
180 gram
Deze geschaafde zomertruffel (aestivum vitt) is overheerlijk over pastagerechten, risotto, bij amuses of door sauzen. Voeg de plakjes eenvoudig toe (...)
Tijdelijk niet leverbaar

Zomertruffel in eigen vocht

15 gram
50 gram
80 gram
Deze hele Zomertruffel is een geconserveerde gastronomische truffel. Heerlijk om ook buiten het truffel seizoen te gebruiken om uw soepen, bouillons e (...)

Zomertruffel zout

30 gram
100 gram
In combinatie met steak, gegrild vlees, sushi of gebakken aardappels is dit zout subliem. En de ‘Klassieke Top combinatie’ maakt dat u dit ook ze (...)

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster