[ERROR]
>

Een aantal regels om de Piments (Chili pepers) goed te verwerken in uw gerechten:


Hoe langer en intenser de chilipeper word mee gebakken in het uiteindelijke gerecht, des te intenser de mate van pikantheid. Daarom wordt het, voor warme gerechten, aanbevolen om de Piment 10 minuten voordat het gerecht gereed is om op te dienen, toe te voegen.

Voor koude gerechten is het voldoende om een snufje piment toe te voegen. Doe dit met uw vingers om de dosering makkelijk aan te kunnen passen.

Om het Pikante-effect van de Piment te verminderen kunt u het verwerken met vette ingrediënten, of met melk.

Als de pittigheid van de peper te uitgesproken is, kunt u het beste melk drinken, of een stukje brood of kaas eten. Hiermee verlicht u de hete sensatie.

Na het werken met piments, kunt u het beste uw handen goed wassen.

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster