[ERROR]
>
bereidingstijd: aantal personen:

Ananas met honing-sinaasappelbloesem-azijn, karamel en ijs

Zoetzuur met sinaasappelhoning * 2 families, 5 generaties, een nieuwe bitterzoete azijn…
Fruitig, voortreffelijk zoet en vol nuances, het behoudt perfect de kwaliteiten van de ingrediënten.

ananas honing azijn

 

 

Ingrediënten

. Ananas
. Olijfolie arbequina
. 50 g bruine suiker
. 2 eetlepels honing oranjebloesem zoetzure azijn
. 1 theelepel limoensap of yuzusap
. Muntblaadjes
. Nougat-ijs (vanille, karamel…)
. Limoen
. Walnoten

 

 

ananas honing azijn   

BEREIDING

1. Schil en snijd de ananas, verwijder ook de kern.
2. Bestrijk de ananasschijven met een beetje olijfolie en bak ze op de grill of in een zeer hete pan.
3. Maak de karamel door suiker, honing, bittere azijn en limoensap in een steelpan te mengen. Kook op laag vuur tot de gewenste goudbruine kleur is bereikt.
4. Serveer de ananas, garneer met een bolletje ijs en doe de karamel erbovenop.
5. Garneer met muntblaadjes, walnoten en een partje limoen.

Serveer direct en Geniet!

 

 

 

 

De gebruikte Ingrediënten:

 

 

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster