PAGE_TYPE='BLOG' or PAGE_TYPE='INTERVIEW' and CD_PAGES.published_labels like '%Cavador.nl%' Ananas sinaasappelbloesem-honing-azijn karamel en ijs
[ERROR]
>
bereidingstijd: aantal personen:

Ananas met honing-sinaasappelbloesem-azijn, karamel en ijs


Fruitig, voortreffelijk zoet en vol nuances, elk ingrediënt komt tot haar recht.

ananas honing azijn

 

 

Ingrediënten

. Ananas
. Olijfolie arbequina
. 50 g bruine suiker
. 2 eetlepels honing oranjebloesem zoetzure azijn
. 1 theelepel limoensap of yuzusap
. Muntblaadjes
. Nougat-ijs (vanille, karamel…)
. Limoen
. Walnoten

 

 

ananas honing azijn   

BEREIDING

1. Schil en snijd de ananas, verwijder ook de kern.
2. Bestrijk de ananasschijven met een beetje olijfolie en bak ze op de grill of in een hete pan.
3. Maak de karamel door suiker, honing, oranjebloesem zoetzure azijn en limoensap in een steelpan te mengen. Kook op laag vuur tot de gewenste goudbruine kleur is bereikt.
4. Serveer de ananas met een bolletje ijs en doe de karamel erbovenop.
5. Garneer met muntblaadjes, walnoten en een partje limoen.

Serveer direct en Geniet!

 

 

 

 

De gebruikte Ingrediënten:

 

 

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster