vermut-vermouth-miro-range-hm

REUS

Vermuts Miró

De oprichters van Emilio Miró Salvat, S.A. begonnen met het produceren van wijn in 1914 in Cornudella de Montsant (Priorat).

In 1957 besloten ze te verhuizen naar de stad Reus, waar ze het bedrijf Emilio Miró Salvat SA oprichtten dat zich toelegde op de productie van vermouth.

Hier produceerden ze gearomatiseerde wijnen en likeurwijnen voornamelijk in bulk. In 1983 was er een wetswijziging, waardoor het bedrijf zich kon gaan focussen op de productie van haar eigen producten in fles. Daarmee startte de bouw aan het merk Miró.

Nu al een halve eeuw wijd het bedrijf zich aan de ontwikkeling van de traditionele Reus vermouth, die zeer hoog genoteerd staat in heel Europa. Met groot respect voor dit bijzondere product houdt Miró nog steeds vast aan de traditionele formule. En door het strengste familiegeheim blijft de reden dat deze Vermout zich onderscheid van andere producten enkel bekend aan de familie.

Tegenwoordig is het al de vierde generatie van de familie Miró die hard werken om het merk nog bekender te maken. Zij stappen in de voetsporen van hun voorouders zonder de tradities uit het oog te verliezen. Maar deze generatie innoveert veel om hun vermouth nog dynamischer te maken en elk jaar een noviteit te presenteren.

Het assortiment van Vermuts Miró is zeer breed en sinds 2 weken distribueert Cavad’or deze mooie brand naar een aantal gerenommeerde restaurants door heel Nederland.

Één van de laatste noviteiten is de Vermut Fusion die speciaal is geproduceerd voor 2** chef Paco Pérez. De énige vermut met een 2e fermentatie. En dan een op olijven!! Perfect in combinatie met onze Premium Botanical Gin.

vermut-miro-pic-01

Vermut

  • Blanco
  • Dry Blanco
  • Rojo
  • Reserva
  • Reserva Etiqueta Negra
  • Fusion
  • Casero