pesto - truffels

Truffel Produkten Sarvini Tartufi

Savini Tartufi

Tijdens de zomer de ‘tuber aestivum vitt’ of zwarte zomertruffel. Tijdens de herfst de ‘scorzone of tuber ucinatum’, tijdens de maanden  november tot januari de zwarte truffel ‘tuber melanosporum’ en de witte truffel ‘tuber magnatum pico’. Tijdens de lente weerom de “scorzone” en de witte truffel “tuber borchii vitt of bianchetti”….kortom elke week van het jaar zijn er verse truffels, waarmee deze top kwaliteitsproducten worden geproduceerd.

  • affettato di tartuffo bianco – geschaafde witte truffel
  • affettato di tartuffo nero – geschaafde zwarte truffel
  • burro al tartuffo bianco (extra) – witte truffel boter
  • maionese con tartufo nero uit Toscane
  • miele al tartuffo bianco – honing met witte truffel
  • pate tartufi bianchi – witte truffel pate
  • pate tartufi nero – zwarte truffel pate
  • salsa del tartufaio – saus met o.a. truffel, eekhoorntjesbrood

gewekte truffels

  • Tartufi Bianchetti al naturale – gewekte witte truffels
  • Tartufi Neri al naturale – gewekte zwarte truffels

Overige

  • Fior di Sale al Tartufo – zout met zwarte zomertruffel
  • Fior di Sale al Porcini  – zout met eekhoorntjesbrood
  • Riso con Tartufi nero
  • Riso con Funghi Porcini

Truffel & Porcini Zout

Truffels te gebruiken bij:
Ei (gekookt, gebakken etc), risotto, gebakken aardappels, vlees marinade of op gegrild vlees en als toevoeging bij polenta

Verse truffels

  • Tuber aestivum vitt
  • Melanosporum
  • Uncinatum vitt
  • Magnatum Pico
verse melanosporum
bevroren zomertruffel

Bevroren truffels

  • Tuber aestivum vitt