olijfolie

Olijfolie

Moletto

Deze boerderij gespecialiseerd in cultivatie van druiven, olijven, honing en aceto balsamico is gelegen in de provincie Veneto, het dorpje Motta di Livenza op een half uur rijden van Venetië.
De olijfolie is geproduceerd met de Frantoio olijf. Afgebeeld de gefilterde (velato) en ongefilterde (integrale).
De citroenolie heb ik na veel testen laten produceren en is nu al een veelgevraagd product in mooie keukens in Nederland.

Landgoed La Boella

Het Landgoed La Boella ligt in Tarragona, dicht bij de Middelandse zee. Hier werden reeds in het begin van onze jaartelling al olijven geteeld.
La Boella verbouwt 3 soorten olijven. Arbequina, Arbosana en de Koroneiki, die alle 3 zeer verschillend zijn.

Terre Exotique Olijfolie

Op basis van extravergine uit Andalousië.
De truffel olie is op basis van druivenpitolie, die minder aroma’s en structuur van zichzelf heeft, waardoor de Provençaalse truffel beter tot zijn recht komt.
De sesam in de Sesamolie is Biologisch en getoast voordat deze tot de olie werd verwerkt.

  • Arbequina
  • Premium (Blend van Arbosana, Arbequina & Koroneiki)
  • Arbosana
  • Koroneiki
  • Flor d’Oli – Ongefilterd voorraad t/m juni 2014
  • Frantoio ‘Velato’ (Veneto – Italië)
  • Solauris, 5 ltr. (80% Picual,  20% Arbequina)

  • Argan olie, Biologisch – Marokko
  • Basilicum extract & olijfolie – Andalusië
  • Citroen olie – Veneto, Italië
  • Grapefruit extract & olijfolie – Andalusië
  • Hazelnoot olie – Frankrijk
  • Kokos olie, Biologisch – Filipijnen
  • Sesam olie – Marokko (biologisch getoaste sesam)
  • Vanille olie
  • Walnoot olie