mening over cavad'or balk

Wat vinden onze afnemers van ons …

Vorige week (laatste week augustus 2015) heb ik een aantal afnemers (particulier en horeca) gevraagd naar hun mening over ons bedrijf en onze wijze van werken.

Hieronder vind u een aantal van die meningen:

Chefkok/ Mede-Eigenaar van restaurant Oester & Soja te Bruinisse: Marco Verspeten

Ten eerste weet jij alles van je producten, wat erg gemakkelijk is voor ons.
Je heb ook kennis van je eigen spullen, wat gewoon makkelijk werkt.
Je staat ook achter de keuze van jou assortiment.
Al jouw producten zijn van een hoog niveau, qua kwaliteit.
Je assortiment is erg goed, en je hebt al je spullen op voorraad.
je persoonlijke aandacht is helemaal top.
Je staat open voor verbetering en feedback.
je hebt een soepele en snelle levering.

Particulier liefhebber: Jan van Nimwegen

Je bedrijf is Toegankelijk & vriendelijk.
Je kan Proeven voordat je koopt.
Je hebt Kennis van de producten.
Snelheid van leveren is hoog.
Ook kleinere afnames zijn mogelijk.
Prijs/ kwaliteit is top.

Kok van restaurant de Vier Broers te Amersfoort: Rick Schoonaard

Prijs/ kwaliteit: de verhouding daartussen is top,
Cavad’or heeft een ruim assortiment,
De producten zijn zéér exclusief en betaalbaar,
De levering is snel,
Het contact is goed & persoonlijk,
We delen beide passie voor een mooi product.

Particulier liefhebber: Jacob Stryker

Gedrevenheid
Enthousiasme
Productkennis
Goede Prijs-, kwaliteitverhouding
Daarnaast is het laagdrempelig en uiteraard elke keer weer gezellig.

Mede eigenaar Catering & Kookworkshop SomeFood: Lilian Roelofs

… door onze fijne samenwerking natuurlijk!

Voordelen:
Mooie producten
Persoonlijke service
Meedenken en bruikbare adviezen
Kwaliteit en goede prijsverhouding

Particulier culinair liefhebber: Peter Busser

Eén van de belangrijkste redenen om producten bij jou te kopen is natuurlijk de persoonlijke benadering die je kiest. Niet alleen omdat we elkaar al een paar jaartjes kennen. Maar vooral je insteek om bij een (potentiele) klant langs te gaan en met kennis van zaken en fijne energie te vertellen over je producten en te refereren aan wat je ermee kan doen, mede op basis van wat andere chefs en kookenthousiastelingen ermee doen. Dat geeft een goed beeld van de kracht en veelzijdigheid van het product en het ‘verhaal’ blijft daarmee goed hangen. En natuurlijk spreekt het tot de verbeelding als meerdere van de beste chefs van het land werken met jouw spulletjes…

Daarnaast is je assortiment veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig. Producten zijn met zorg gekozen, hebben een verhaal, duidelijke herkomst en intrinsieke kwaliteit. De diversiteit in het aanbod in combinatie met een vernieuwend karakter geeft extra inspiratie. Ik bedoel onder andere: hoe geweldig is het om meerder soorten zout naast elkaar te kunnen proeven. En ook hoe leuk en leerzaam het is om kruiden, specerijen, azijnen, etc. te leren kennen, proeven, ontdekken, toepassen.

Verder besteed je veel zorg en aandacht aan het vastleggen en bijhouden van indrukken, ervaringen, combinaties, etc. Denk aan foto’s, blogs, berichten op social media van wat anderen met jouw producten doen en wat er gebeurt bij producenten. Denk aan de recente foto’s van Moletto, maar ook bezoeken aan Pierola, etc.

Het voorafgaande zorgt zeker ook voor een gunfactor.
En dat is dus klantenbinding.
Waardoor je klant uiteindelijk je ambassadeur wordt en daarmee het bereik van je mooie producten vergroten.

Eignaar restaurant Vuur te Baarn: George Kroon

Onze jarenlange samenwerking met Cavador is te danken aan het goede persoonlijke contact, de flexibiliteit, de kwalitatief goede wijnen in een brede prijsrange waardoor een leuk pakket altijd is amen te stellen van huiswijn tot de exclusieve kaartwijnen.
De gegarandeerde exclusiviteit van de wijnen doordat Cavador van alle wijnen de licentie heeft voor Nederland.
De mooie, unieke olijfolie, aceto, kruiden en specerijen en bonbons.

Particulier liefhebber: Remco Kerkhoven

Wie aan wijn, olijfolie, kruiden en bijzondere specerijen denkt, denkt aan Daniël Schuringa dus aan Cavad’or.
Daniel praat gepassioneerde over zijn kwaliteitsproducten en weet precies hoe deze producten zijn gemaakt en waar ze vandaan komen.
De persoonlijke relatie die hij met veel wijnhuizen, leveranciers en fabrikanten heeft stel ik zeer op prijs.
Het is voor mij een duidelijke meerwaarde om daarom deze producten bij Daniël te kopen.
Soms zeggen mijn gasten wel eens: “Wie koopt er nou een potje zout van acht euro?”. Maar als ze even later een warm stokbroodje in heerlijke olijfolie dippen en vervolgens wat van dat zout proeven, hoef ik maar weinig uit te leggen.
En dan heb ik het alleen nog maar over zout.
Maar hetzelfde geld voor wijn of een vanillestokje.
Praat met Daniel en een wereld gaat voor je open.
Simpeler kan ik het niet opschrijven.
Voor kwaliteit moet je bij Cavad’or zijn.
De passie krijg je er gratis bij!

Executive Chef Floor 17 te Amsterdam: Inan Sahin

De reden dat ik eigenlijk bij alle bedrijven waar ik gewerkt heb de spullen van Cavador bestel is simpel:
je hebt de mooiste, en meest bijzondere spullen. Als ik op zoek ben naar een kruidenmengsel die mijn oma vroeger gebruikte, dan kan ik dat alleen bij jou vinden. Als ik vraag of jij van een bepaalde specerij wat heb, kan ik er op rekenen dat je niet 1 maar vele soorten hebt.

Onze keuken is nieuw nederlandsch.
Wij koken met verswaren van dichtbij en specerijen en droogwaren van ver. Eigenlijk zoals de Nederlandse keuken zich van oudsher ontwikkeld heeft.

Het specerijen aanbod van Cavad’or zorgt er voor dat we dit kunnen blijven doen en met bekende versproducten toch een verrassende draai kunnen geven met onbekende specerijen.

Particulier liefhebber: Remy Broos

Bij Cavad’or geldt:
Afspraak is afspraak
Als het niet lukt om een bestelling te versturen komt Cavad’or het zelf brengen
Cavad’or weet veel van al de producten
Cavad’or weet veel van de combinatie van de producten. Bijvoorbeeld m.b.t. de vraag wat combineert goed met wat?
Cavad’or weet producten te selecteren die beter zijn dan mensen bij groothandel of supermarkt kunnen kopen
Daardoor is prijs kwaliteit verhouding bovengemiddeld goed