kaviaar_sturia_lees_meer

… Top kwaliteit Kaviaar uit Bordeaux * Klik voor meer informatie

Sinds januari dit jaar importeert Cavad’or exclusief de hele range kaviaar van het zéér hoogstaande kwaliteits Kaviaar merk Caviar Sturia.

Wij zijn er uitermate trots op dat Chef Jacob-Jan Boerma van 3*** Restaurant De Leest in Vaassen onze eerste ambassadeur in NL is. In zijn restaurant kunt u genieten van de hele exclusieve ‘Oscietra Grand Cru’.

Vanaf 17 februari kunt u bij het mooie restaurant BijTeus in Houten de ‘Vintage’ aan tafel bestellen en goed genieten.

Vanaf 09 maart is de ‘Oscietra’ van Caviar Sturia te genieten bij Restaurant O & O in Sint Willebrord.

Vanaf 18 april is de ‘Primeur’ te genieten bij Jazz- Club ‘De Twee Spieghels’ te Leiden

De 21e april is de ‘Vintage‘ te genieten tijdens het Culinaire event: ‘De aller eerste Nationale dag van de Tafelbereidingen’ in Club Newport 1852 te Huizen.

U kunt in 2 kwaliteits delicatessen zaken enkele van de grote range soorten kaviaar proeven en afnemen. In Den Haag bij Gransjean en in Amersfoort bij Mercuur’s.

Sinds 22 juni 2016 is de ‘Vintage’ Kaviaar d’Aquitaine te genieten bij restaurant Vuur in Baarn.

Sinds 8 juli zijn de varianten: ‘Vintage’, ‘Origin’ & ‘Oscietra’ Kaviaar d’Aquitaine te genieten bij restaurant de Watermolen te Velp.

Bij Steakhouse Terroir in Leiden kunt u sinds 22 juli 2016 de Kaviaar varianten ‘Primeur‘ én ‘Oscietra‘ bestellen.

Villa Beukenhof in Oegsgeest is 29 juli gestart met het serveren van onze ‘Primeur’ per 15, 30 en 50 gram.

Vanaf vandaag 5 augustus kunt u bij Restaurant Les Ombrelles in Den Haag genieten van de ‘Prestige’ kaviaar d’Aquitaine van Sturia.

Ook heeft het unieke Restaurant d’Vijff Vlieghen in Amsterdam gekozen onze ‘Vintage’ Kaviaar d’Aquitaine vanaf 22 september op hun kaart te zetten.

12 oktober is restaurant Red in Amsterdam gestart met het serveren van onze Kaviaar d’Aquitaine ‘Classic’ per 10 gram.

Diezelfde dag (12 oktober) is Huisje James in Apeldoorn ook gestart de ‘Classic’ te serveren.

2** restaurant FG in Rotterdam heeft na het proeven van de bijna gehele lijn besloten de ‘Primeur’, ‘Grand Chef’ en ‘Oscietra Grand Cru’ te serveren in zijn restaurant naast de kaviaar die Francois Geurds reeds zelf importeert.

NH Schiller start deze maand met het serveren van de ‘Classic’ in hun Brasserie/ restaurant.

Restaurant Johannes in Amsterdam heeft na een uitgebreide proeverij samen met het keukenteam gekozen de ‘Classic’ te serveren dit jaar 2017.

Les Ombrelles dat dit jaar een major change zal ondergaan heeft haar kaart zojuist aangepast en gaat naast de ‘Prestige’ ook de ‘Classic’ en de ‘Oscietra Grand Cru’ serveren.

Bij Red kunt u sinds een maand ook genieten van een ‘Kaviaar Proeverij’ dat bestaat uit een plate met ‘Classic 10 gr’, ‘Vintage 10 gr’ en ‘Oscietra 10 gr’.

Klik hier voor de Kaviaar in onze webshop