Japanse_producten_2017

Japan

De traditionele Japanse keuken

De traditionele Japanse keuken is gebaseerd op rijst met miso soep en andere gerechten, met de nadruk op seizoensgebonden ingrediënten.
De bijgerechten bestaan ​​vaak uit vis, ingemaakte groenten en groenten gekookt in een bouillon. Vis is zeer gebruikelijk in de traditionele keuken. Deze word vaak gegrild, maar word ook rauw gepresenteerd als sashimi of sushi. Veelal vind je ook zeevruchten en groenten gefrituurd in een licht beslag als tempura .

Onze unieke en exclusieve producten

Wij voeren een breed assortiment producten welke hun oorsprong vinden in de Japanse keuken, vaak uniek zijn en daardoor in zeer exclusieve keukens in Nederland toegepast worden.

  • Sesamzaad met rode kleur en smaak van de  ‘Ume’ abrikoos
  • Amami Oshima zwart suiker
  • Yakiniku
  • Soja saus niet gepasteuriseerd Shiho no Shizuku
  • Yuzu Ponzu Shibanuma saus
  • Yuzu Goma Sesam azijn saus BIO
  • Yuzu siroop
  • Wasabi uit d’Hakata (gemalen)
  • Yuzu jus
  • Yuzu gemalen zest
  • Yuzu creme