Geschenken pakketten

Door onze directe import van unieke drank- en keukenproducten kunnen wij een breed assortiment aanbieden aan samengestelde geschenken pakketten. Denk hierbij aan een uniek verjaardagsgeschenk, geboorte, jubileum, openingen, relatiegeschenken of kerstpakketten. Hierbij kunnen wij in diverse prijscategorieën, eventueel in samenspraak, een leuk pakket aanbieden.

Pakketten met één klik van uw muis via onze Webshop

In onze webshop staan al veel Samengestelde Geschenk pakketten voor u gereed. Dit aantal groeit per week, dus hou onze site in de gaten.
Neem een kijkje in onze Webshop.

Pakketten in verschillende prijsklassen

De prijzen van de pakketten zijn vanaf ca. € 10,= tot en met ca. € 100,=, zie hiervoor ook de brochure. Natuurlijk kunnen wij ook pakketten voor meer dan € 100,= verzorgen.

Basispakket tot € 10,-

Het basispakket tot € 10,= bevat in het algemeen drank; rode wijn of b.v. prosecco. Natuurlijk kunt u altijd iets anders kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Dit kunt U doorgeven via het bestelformulier. Vanzelfsprekend kunt u na telefonische afspraak ons ook bezoeken in onze showroom.

Pakketten voor een hoger budget

De pakketten met een hoger budget bevatten in het algemeen een combinatie van drank en food producten. Denk aan olijfolie, kruiden melanges, mosterd, balsamico of onze heerlijke bonbons.

Variatie in seizoensgebonden pakketten

Omdat een aantal van onze producten in de geschenken pakketten seizoensgebonden kunnen zijn, brengen wij het gehele jaar door kleine variaties aan in ons assortiment.

Brochure

De brochure bevat een aantal voorbeelden van pakketten. Deze kunt u hier (ca. 5Mb) downloaden. De brochure is slechts een indicatie van de vele mogelijkheden die wij kunnen aanbieden, neemt u vooral contact op om alle mogelijkheden met ons te bespreken.