[ERROR]
>
bereidingstijd: 30 minuten aantal personen: 4 personen

Zalm met Trappeur specerijen

Het principe van dit recept is om de zalm alleen op de huidzijde te koken en hem halverwege de bereiding van de grill te halen: het resultaat geeft een zeer vochtige en zeer smaakvolle zalm.

zalm trappeur

 

Ingrediënten

. een grote zalmfilet
. een scheutje olijfolie
. 3 theelepels Trappeur mengsel
. verse pasta
. zure room

 

 

 

 

 

Bereiding

1 Vet de huid van de zalm goed in, zodat deze niet te veel aan de grill blijft plakken.
2 Leg de filet met de velzijde naar beneden op het barbecuerooster.
3 Strooi 2 theelepels trappeursmengsel op de vleeskant.
4 Kook tot de helft (of ¾) van de dikte van de zalm lichtroze kleurt (ongeveer 25 minuten).
   Optioneel, voor degenen die moeite hebben met halfgekookte vis, draai de filet om en laat hem slechts 3 minuten koken (let op, de handeling
   is technisch, het gaat erom de filet om te draaien zonder hem te breken...)
5 Serveer onmiddellijk met verse pasta of rijst, vergezeld van een saus die eenvoudigweg bestaat uit crème fraîche gemengd met 1 theelepel trappeurmengsel.


Let op: koken is een delicate stap in het recept. Buiten het seizoen kan dit recept ook in een hete pan op laag vuur worden gemaakt.

De gebruikte Ingrediënten:

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster